προβλημα με τη φασολια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την HANG11, 20/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. HANG11

HANG11 Αρχάριος στο φόρουμ

εχω ενα θεμα, δεν μπορω να βαλω στις γραμμες της φασολιας το διακοσμητικο beach bar. εχω στην αποθηκη μου αρκετα, και φυσικα χανω τους ποντους εμπειριας. μπορειτε να με βοηθησετε, ευχαριστω

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Το συγκεκριμένο διακοσμητικό είναι δωρο απο γείτονες και περιορισμένων χρήσεων,για αυτό και δεν μπορεί να τοποθετηθεί στις γραμμες της φασολιάς.

3. HANG11

HANG11 Αρχάριος στο φόρουμ

ευχαριστω για την διευκρινηση αλλα το συγκεκριμενο διακοσμητικο το εχω ξανα βαλει στις ελευθερες γραμες τις φασολιας τωρα γιατι δεν μπαινει?υπαρχει καποιο αλλο διακοσμιτικο που μπορω να βαλω?γιατι χανω ποντους ετσι ελευθερο που ειναι.

4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Το συγκεκριμένο διακοσμητικό δεν μπορουσες να το τοποθετήσεις. Στην φασολιά δεν τοποθετούνται διακοσμητικα περιορισμένων χρήσεων ή αναβαθμισμένα.