προβλημα με την μαγικη φασολια και τα διακοσμητικα τις

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την ΜΙΧΑΛΗΣ, 24/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Ειδικός του φόρουμ

καλησπέρα σας καλές γιορτές να έχουμε με υγειά και καλά Χριστούγεννα. Μόλις μπήκα στο παιχνίδι και έκανα αποδοχή στο δωρώ που με στείλατε, και έπειτα από το ημερολόγιο τα πήρα όλα τα αντικείμενα και άνοιξα το τρένο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα δώρα σας. Και επίσης μου δώσατε και δυο θέσεις τις μαγικής φασολιάς τα οποία τοποθέτησα τα διακοσμητικά, και στην 1 άλλα και στην 2, με αποτέλεσμα να μην την ενεργοποιήσω ακόμα αλλά πρόσεξα ότι μου λείπουν όλα τα διακοσμητικά που είχα τοποθέτηση, και αντί για το 22 επίπεδο τις μαγικής φασολιάς βλέπω ότι είμαι στο 9 χωρίς διακοσμητικά που πρέπει να βάλω λέει, και αυτά τα είχα. :eek::eek::eek::eek::eek: Όπα....... :( παιδιά και πάλη ζητάω συγνώμη ΆΚΥΡΟ η ανάρτηση. Μόλις σκέφτηκα να κάνω ξανά επανεκκίνηση το παιχνίδι και όλα είναι ένταξη. Πλην από ένα δέντρο στην bahamarama που αφορά τον φοίνικα Ακαι δεν μου το εμφανίζει.

Τελευταία επεξεργασία: 24/12/20
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα.

Το πρόβλημα με το φοίνικα ακάι είναι γνωστό.

Καλή συνέχεια.
    Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.