προβλημα με τα επαθλα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την anastasia2096, 24/9/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. anastasia2096

anastasia2096 Αρχάριος στο φόρουμ

εχω θεμα με τι εκτροφες του δρωμενου και μου σβησατε την ερωτηση απο τη συζητηση
    εκανα 2 εκτροφες βατραχων και δεν πηρα τα επαθλα νω πηρα κανονικα ζωα απο τις εκτροφες
    γιατι ? δεν μπορω να βγαλω φωτο γιατι εκανα ανανεωση και δεν φιανονται πια η εκτροφες
    το id μου ειναι

anastasia2096 ID: 12747558

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Τι έπαθλα ζητάς να πάρεις από την εκτροφή βατράχων? Σήματα? Αυτό δεν γίνεται γιατί τα βατράχια δεν συμμετέχουν στο δρώμενο.

3. anastasia2096

anastasia2096 Αρχάριος στο φόρουμ

ειχα την αισθηση οτι απο τη στιγμη που εχουν τοιδιο σηματακι με τον χαμαιλεοντα συμμετεχουν και αυτα. ευχαριστω οπως και να χει

Τελευταία επεξεργασία: 24/9/16
  4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Δεν έχουν το ίδιο σηματάκι αυτά τα 2, αλλά διαφορετικό, όπως φαίνεται και στην εικόνα. Ο χαμαιλέων είναι ερπετό ενώ ο βάτραχος αμφίβιο. Επίσης στην εικόνα φαίνεται ότι ο χαμαιλέων συμμετέχει στο δρώμενο και πόσες ώρες ακόμα μένουν, ενώ για τον βάτραχο όχι.