προβλημα με σινεμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την alexbas, 2/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

αν πρεπει να γεμιζουμε το φορουμ με ξεχωριστες αναρτησεις για το ιδιο θεμα ας ειναι... δικια σας η αποφαση αν κ διαφωνω...
    γραφω λοιπον κ εγω (απο οτι προλαβα χτες βραδυ να δω υπηρχαν κ αλλοι συμπαικτες που το ανεφεραν κ σημερα εχουν σβηστει οι αναρτησεις τους επισης) οτι υπαρχει προβλημα με το σινεμα κ αν κ το εχουμε, συγγνωμη, εχω δει αρκετες φορες καμια δεν εχω εισπραξει την αμοιβη....παρακαλω μη μου πειτε ν αλλαξω φυλλομετρητη η να καθαρισω μνημη γιατι τα ειχα δοκιμασει ακομα κ πριν τη χθεσινοβραδυνη διεγραμμενη αναρτηση μου
    ευχαριστω

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Έχει δοθεί ήδη απάντηση για αυτό το πρόβλημα σε συμπαίκτη σου. Το συγκεκριμένο βίντεο μπορείς να το δεις μια φορά και να πάρεις τους πόντους σινεμά. Εφόσον δεν έχεις πάρει τους πόντους σινεμά, μπορείς να το δεις μέχρι να τους πάρεις. Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε μερικές βάσεις δεδομένων και το προωθήσαμε ώστε να ελεγχθεί.

3. alexbas

οκ αλλα πρακτικα αυτο τι σημαινει? ποτε να ξαναπροσπαθησω? θα βγει ε.α?

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Δεν υπάρχει λόγος για επίσημη ανακοίνωση.
    Είναι γνωστό οτι υπάρχουν προβλήματα με το σινεμά αρκετές φορές.

Δοκίμασες να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο Browser?
    Ολη η συντονιστική ομάδα καθώς και πάρα πολλοί παίκτες είδαν το βίντεο και πήρε τους πόντους κανονικά. Αυτο σημαίνει οτι ίσως κάτι δεν κάνεις σωστά.

5. alexbas

αποσπασμα απο την αρχικη μου αναρτηση

παρακαλω μη μου πειτε ν αλλαξω φυλλομετρητη η να καθαρισω μνημη γιατι τα ειχα δοκιμασει ακομα κ πριν τη χθεσινοβραδυνη διεγραμμενη αναρτηση μου
    αν την εχετε διαβασει θεωρω περιτη την ερωτηση σας αν οχι θεωρω προσβλητικη την αδιαφορια σας
    οσον αφορα τα γραφομενα σας χαιρομαι ιδιαιτερα για τους συμπαικτες μου που ειναι τυχεροι, μελη της συντονιστικης ομαδας κ μη, αλλα ειναι αδιαφορο καθως οπως ειδα κ ξαναειπα πιο πανω το προβλημα παραμενει για μενα κ αρκετους συμπαικτες αλλα απλα κλειστε το θεμα ηταν λαθος μου ν ασχοληθω ειδικα τη στιγμη που οι απαντησεις σας ειναι αναμενομενες....

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.