προβλημα με μαρακουγια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sertheo, 16/12/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sertheo

sertheo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα, κατι δεν πρεπει να πηγαινει καλα μαλλον με το bahamarama, αφου φυτεψα μαρακουγια στις 21:35 και αντι να εχει τελειωσει ηδη μου λεει ακομα οτι θελει 30'.... τι παιζει;

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Μπορείς να μας δώσεις το ID σε παρακαλω;

3. sertheo

ID: 9384018

4. *Kirki*

Βάση του ελέγχου που έγινε στα logs σου, το φυτό μαρακούγια το έσπειρες 2014-12-16 22:40:46 και θα είναι έτοιμο
    2014-12-16 24:10:46
    Συνεπώς δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογαριασμό σου.

5. sertheo

Εκει ειναι το θεμα, οτι το εσπειρα στις 21:40 και οταν ανοιξα 22:55 μου ελεγε οτι ηθελε μια ωρα ακομα... Επισης αν δειτε την μπαρα με τα αναδυομενα 22:40 δεν υπαρχει τπτ που να μου εδωσε κατι το οποιο δεν ειναι φυσιολογικο...

6. *Kirki*

Στο προηγούμενο ποστ μου σου έγραψα ότι το φυτό το έσπειρες 22:40. και όχι στις 21:40.Οι χρόνοι είναι σωστοί.
    Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογαριασμό σου.

Επίσης γιατί να ελέγξουμε τη μπάρα με τα αναδυόμενα ειδικά στις 22:40;
    Οπως και να έχει, αν μάζεψες μικρό σε διάρκεια φυτό εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση να μην σου έδωσε κανένα αναδυόμενο.

7. sertheo

Καταλαβα τι μου αναφερατε στο προηγουμενο ποστ.... Σας ανεφερα την μπαρα γιατι αν ελεγξετε πριν το μαρακουγια προηγηθηκε 5ωρο (γλυκοπατατα), κατι που αν δεχτουμε οτι τελειωσε στις 22:40, τοτε υπαρχει θεμα με τα αναδυομενα.... Γι'αυτο ανεφερα την μπαρα... Τελος παντων, μικρο το κακο, για μια ωρα μιλαμε.... Καλο βραδυ....

Υ.Γ: Στις 21:30 περιπου, που θυμαμαι να εκανα την αλλαγη, υπαρχουν περισσοτερα αναδυομενα....

8. *Kirki*

Καλό βράδυ καλή συνέχεια. :)
    Οτι σου ανέφερα από θέμα ωρών υπάρχει μέσα στις κινήσεις του λογαριασμού σου και δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.