προβλημα με λουλουδότοπο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την HELENSAV, 7/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. HELENSAV

HELENSAV Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΛΟΥΔΟΤΟΠΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;
    ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα ,

Καταρχην να σε ενημερώσω ότι απαγορεύεται η χρήση κεφαλαίων στο φόρουμ. Αποτελεί σπαμ και τιμωρείται.

Μπορείς να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος/η στο προβλημά σου; Τι ακριβώς ενέργειες κάνεις;

3. HELENSAV

Ξανά καλημέρα,
    δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε ότι απαγορεύεται η χρήση κεφαλαίων. Θα με βοηθούσατε αν μου λέγατε πως μπορώ να σας ενημερώνω για τυχόν προβλήματα τέτοιου είδους. Τώρα για τις ενέργειες που κάνω: μπαίνω στον λουλουδότοπο για να μαζέψω τους πόντους μου από τα εικονίδια, όπως κάνω κάθε φορά. Δεν λειτουργεί όμως (δηλαδή δεν μπορώ να μαζέψω), ούτε μπορώ να γυρίσω πίσω στου κύριο λιβάδι κ.λπ. από το βέλος. Δεν ξέρω αν χρειάζεστε άλλες πληροφορίες παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ

4. *Pandora*

5. HELENSAV

Θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ

6. *Pandora*

Θα αφησω ανοιχτο το θέμα να μου πεις αν λυθηκε το προβλημά σου.

7. HELENSAV

Λύθηκε, σ' ευχαριστώ.

8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Καλή συνέχεια.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.