προβλημα με αποστολη στη λαχαναγορα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την .fraoulitsa., 6/5/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .fraoulitsa.

.fraoulitsa. Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα παρεδωσα τσαμπουρνο στο βημα 3/6 στην αποστολη προς τον νοτο και ενω μου τα πηρε δεν μου παρεδωσε το επαθλο και φαινεται οτι δεν τα κατεθεσα καν μπορειρε να με βοηθησετε να δειτε τι εγινε και κολλησε?

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Είσαι σίγουρη ότι παρέδωσες τσάπουρνα στη αποστολή;
    Αν ναι κάνε ένα log out-in και δες αν λύθηκε το πρόβλημα.
    Αλλιώς αν συνεχίζει δώσε μας το ID σου να το ελέγξουμε.

3. .fraoulitsa.

ναι ειμαι σιγουρη, διοτι τα ειχα αγορασει και τα 400 που χρειαζοταν η αποστολη και ενω τα χρηματα τα πηρε και η λαικη ειχε αδειασει γιατι τα ειχα αγορασει ολα τα παρεδωσα και εκεινη τη στιγμη εμφανηστηκε η μαργαριτα... εκανα log out και log in αλλα τιποτα
    το id μου ειναι 1791772 δειτε το σας παρακαλω γιατι εδωσα αρκετα χρηματα γι αυτα και δεν μπορω να συνεχισω την αποστολη μου
    ευχαριστω πολυ.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Έχεις ολοκληρώσει τις δύο πρώτες εργασίες και απο την τρίτη εργασία έχεις παραδώσει μόνο 400 μέσκουλα και 400 άνθη κερασιάς. Δεν έχεις δώσει καθόλου τσάπουρνα στην συγκεκριμένη αποστολή.

5. .fraoulitsa.

ωραια αυτο το γνωριζω οπως ομως εγραψα και παραπανω τα τσαπουρνα τα ειχα αγορασει και τα χρηματα τα πηρε και η λαικη ειχε αδειασει που πηγαν λοιπον τα χρηματα που εδωσα και τα προιοντα??? κολλησε την ωρα που τα παρεδιδα αφου δεν τα πηρε που εξαφανιστηκαν? στο ιστορικο μου κατω φαινεται οτι τα εχω αγορασει το θεμα ειναι που ειναι σας παρακαλω βοηθηστε με

6. -*thumbelina*-

Επικοινώνησε με την υποστήριξη για να το ελέγξουν.

7. .fraoulitsa.

και πως το κανω αυτο?

8. -*thumbelina*-

Κάτω απο το ξύλινο πλαίσιο της φάρμας, στα δεξιά γράφει "Υποστήριξη." Θα το πατήσεις, θα περιγράψεις το πρόβλημα σου και θα πατήσεις "Αίτημα".

9. .fraoulitsa.

σας ευχαριστω πολυ. καλο απογευμα

10. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλό απόγευμα και σε σένα.

Το πρόβλημα προωθήθηκε στην υποστήριξη και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.