προβλημα με ανταλλαγες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την strassaki, 13/6/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. strassaki

strassaki Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα. προσπα8ω εδω και αρκετη ωρα να κανω καποιες ανταλλαγες στο event. Και ενω εχω όλα οσα απιτουνται μου βγαζει συνεχως οτι "Δεν έχεις αρκετα προιοντα". εκανα και refresh την σελιδα αλλα παλι το ιδιο προβλημα! Ενω έχω όλα αυτα που χρειαζεται και επαρκη εισητηρια....Τι συμβαινει???

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς θες να ανταλλάξεις;

3. strassaki

θα εδινα ενα διακοσμητικο για μια αναβαθμιση ροζ χοιρων και δυστυχως την εχασα...

4. -*thumbelina*-

Το διακοσμητικό το είχες; Αυτό που θέλεις να ανταλλάξεις θα πρέπει να μην είναι τοθετημένο στα χωράφια σου αλλά στα υπάρχοντα σου.

5. strassaki

το γνωριζω πολυ καλα. Αν δεν το εχεις επανω σου επισης δεν αναβει το κουμπι με τα βελακια για να γινει η ανταλλαγη. Εγω το ειχα κανονικα πανω μου, απλα ενω παταγα να γινει η ανταλλαγη και με ρωταγε " εισαι σιγουρη οτι θεσ να ανταλλαξεισ....... " μετα ελεγε δεν εχεις αρκετα προιοντα...

6. -*thumbelina*-

Άδειες είχες για να γίνει η ανταλλάγη;

7. strassaki

φυσικα... 16 η 15 υπολειπομενες.....

8. -*thumbelina*-

Μήπως το διακοσμητικό ήταν αναβαθμισμένο; Ίσως η προσφορά περιελάμβανε αναβάθμιση του διακοσμητικού ενώ στην μπάρα σου το είχες ήδη αναβαθμισμένο.

9. strassaki

πες μου κατι... θα ανεβε το κουμπι αν δεν ηταν σωστη η ανταλλαγη???αν δεν ηταν τα σωστα?

10. -*thumbelina*-

Ναι, το κουμπί θα άναβε αν το διακοσμητικό ήταν αναβαθμισμένο.