προβλημα με αγροτικες δουλειες

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την maniotis, 7/6/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

καλημερα ενω εχω ολα οσα ζηταει η εργασια δεν με αφηνει να βαλω κανενα ζωακι πιθανων κατι κανω λαθος αλλα δεν μπορω να το εντοπισω το ID μου ειναι 8594748 ευχαριστω εκ των προτερων

Αρέσει στον/ην graganta.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Κάνε μια ανανέωση και δοκίμασε να στείλεις κάποιο ζωάκι στα αχλάδια, μήπως δεν έχεις φυτά ή αναδυόμενα.

3. maniotis

φυτα δεν τα εχω ολα αναδυομενα και αχλαδια εχω δεν μπαινει ομως κανενα ζωακι σε αυτα που εχω

Αρέσει στον/ην graganta.
  4. -*thumbelina*-

Θα πρέπει να κάνεις κλίκ σε κάποιο ζώο και να το σύρεις πάνω σε κάποιο χωράφι απο τα τρία. Ακολουθείς αυτή τη διαδικασία;

5. maniotis

σαφως και το κανω εχω 249 αναδυομενα και δεν καθεται κανενα ζωακι στο κλαδεμα

Αρέσει στον/ην graganta.
  6. -*thumbelina*-

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι ούτε με τον λογαριασμό σου. Πάρε το ζωάκι και σύρε το πάνω στη ταμπέλα που βγαίνει και λέει Έξοδα εκπαίδευσης Αχλάδια.

7. maniotis

καλησπερα τωρα μπορεσα να μπω πιθανων να ειχε προβλημα η συνδεση μου μπορειτε να κλεισετε το θεμα

8. -*thumbelina*-

Το πρόβλημα λύθηκε και το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.