προβλημα με αγορα sms

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την toni371, 4/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. toni371

toni371 Αρχάριος στο φόρουμ

χτες εστειλα μηνυμα με sms για να αγορασω φιορινια και δεν μου ηρθανε ...μετα ειδα οτι αλλαξε ο αριθμος sms,,..

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το πρόβλημα που αναφέρεις απ τις 22 Μαρτίου.

Την επίσημη ανακοίνωση μπορείς να την δεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/inde...-sms-και-πίστωση-Φιορινιών.16643/#post-111030

Θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τους κωδικούς στην τράπεζα για την δική σας εξυπηρέτηση και προστασία.

3. toni371

δικιο εχεις στο να κανουμε ελενχους στους κωδικους sms,,αλλα πριν λιγους μηνες ειχατε αλλαξει τα sms και τωρα παλι κανατε αλλαγη,..δεν το βρισκω oμως και τοσο σωστο αυτο...δηλαδη τωρα αυτα τα sms με τον προιγουμενο κωδικο που σταλθηκαν που πηγαν;;;;;αυτα τα λεφτα ποιος τα πηρε;;;το σωστο και το δικιο πιστευω θα ηταν η εταιρεια, να πιστωση τους παιχτες με τα φιορινια που δικαιουνται ...

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Για την δική σας ασφάλεια θα πρέπει να ελέγχετε πρώτα την τράπεζα η το φόρουμ
    για τυχόν αλλαγές και ανακοινώσεις .
    Ακόμα και αν έχετε αποθηκευμένο κωδικό .
    Η εταιρία εφόσον μας έδωσε την επίσημη ανακοίνωση στις 22 Μαρτίου ,δεν ευθύνεται περαιτέρω.

5. toni371

σωστο και αυτο...η εταιρια μπορει να αλλαζει τους κωδικους οποτε θελει,,,σου λεει οταν εχουμε να κανουμε με εκατομυρια χρηστες,.100.000 με 200.000 χρηστες να μην δουν την ανακοινωση οτι αλλαξε ο κωδικος,απο 3 ευρω το καθε sms θα κερδισουμε μισο εκατομυριο στην πλακα και χωρις αντιτιμο ,καθαρα λεφτα,,,,δεν μου απαντησες ομως ,αυτα τα λεφτα απο τα sms που πηγαν;; ποιος τα πηρε;, οχι τιποτε αλλο να μην τα βαζω τζαμπα και με την εταιρια,,,

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Καταρχήν να σε ενημερώσω οτι αν στείλεις μήνυμα σε λάθος αριθμό, τότε τα έσοδα δεν έρχονται στην Bigpoint. Το που πάνε, μπορείς να ρωτήσεις το πάροχο σου.

Επίσης αν διάβασες προσεκτικά την ανακοίνωση - διατηρώ τις αμφιβολίες μου- ήταν υποχρεωτικό να αλλάξει ο κωδικός λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν στις χρεώσεις από την Wind. Στα 6 χρόνια του Farmerama είναι η 1η φορά που αλλάζει ο αριθμός αποστολής.

Ειναι λάθος οι ισχυρισμοί σου και θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεκτικός.

Εχουμε πει άπειρες φόρες οτι πρέπει να ελέγχεται την σελίδα πληρωμών κάθε φορά πριν κάνετε αγορές.
    Λυπάμαι αν δεν ακολούθησες τις σωστές οδηγίες και εστειλες κάπου αλλού το μήνυμα.

Παρολαυτα, επικοινώνησε με την υποστήριξη διαλέγοντας την κατηγορία "προβλήματα πληρωμών"
    Ελπίζω να βρεις μια λύση στο πρόβλημα που προέκυψε από δικό σου λάθος.

7. toni371

τελος παντον,,απλα και εγω νιωθω αδικημενος...ενταξει εστειλα το μυνημα και περιμενα να παρω τα φιορινια... ειχα αποθυκευμενο τον κωδικο στο τηλ μου και εστελνα κατευθειαν εκει sms καθε φορα,,δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω καρτα paysafe 10 ευρω... η αληθεια ειναι οτι την ανακοινωση δεν την διαβασα ...και αν ειπα καμια κουβεντα παραπανω λογο αγανακτησης ζηταω συγνωμη,..το λαθος ειναι δικο μου που δεν προσεξα οτι αλαξε ο κωδικος οκ...

8. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Να σε ενημερώσω ότι η κάρτα Paysafe δεν λειτουργεί προς το παρόν για το παιχνίδι λόγω capital controls.

Το θέμα έχει απαντηθεί και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.