προβλημα μαγικης φασολιας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την lampros13, 8/9/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. lampros13

lampros13 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα,εδω και αρκετές ημέρες δεν μπορω να δω τις καινουριες σειρές που έχω ανοίξει στην φασολιά.ευχαριστώ.ID 50914609

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Μπορείς να μας πεις ποιες είναι οι σειρές που δεν βλέπεις και τι ακριβώς εννοείς όταν λες πως δεν τις βλέπεις?

3. lampros13

καλημέρα,είναι οι 2 τελευταίες που έχω ανοιξει κερδισμένες από αποστολές.δεν φαίνονται τα συννεφάκια οπότε και δεν δύναμαι να τις χρησιμοποιήσω.ευχαριστώ

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλημέρα

Δυστυχώς αν δεν μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες δεν θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε αφού αδυνατούμε να κατανοήσουμε το πρόβλημα.

Σε ποιες δύο σειρές αναφέρεσαι; Απο ποια δρώμενα;

Τι εννοείς οτι δεν βλέπεις τα συννεφάκια; Μπορείς να μας δείξεις ένα screenshot?

5. lampros13

η μια είναι κερδισμένη από την αποστολή 'κουκου-μυστικά',η έτερη έχουν παρέλθει αρκετές ημέρες και δυστυχώς δεν θυμάμαι.όσο αφορά το screenshot, η επαφή μου με την τεχνολογία προς το παρόν δεν το επιτρέπει,ευχαριστώ

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Επειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βάση του ID σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις σειρές σύννεφων.

Θα σε παρακαλέσω να ελέγξεις τις σειρές σου προσεκτικά και να βάλεις τα διακοσμητικά που αντιστοιχούν στη κάθε σειρά, στη θέση τους.
    Θα πρέπει δηλαδή να τα αφαιρέσεις από τις ελεύθερες σειρές που τα έχεις τοποθετήσει και να τα βάλεις στις σωστές σειρές.