προβληματισμος.

Discussion in 'Τεχνικά προβλήματα' started by lorenjo, Aug 13, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. lorenjo

    lorenjo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

    καλημέρα σε όλους,
    δεν θέλω να κάνω ανάρτηση για το πόσες φορές προσπάθησα να μπω και ούτε αν έχω χάσει κατι η οχι . άλλος έχει χασει 2 ωρες απο το κουπονι βοηθων και πηρε την απαντηση έλα μωρε τι εγινε , ειναι η ελαχιστη η χασουρα και αλλος εχει χασει 400 λιπασματα που δεν θελει να το αναφερει γιατι θα τον λοιδωρησουν με καποιο τροπο οι υπευθυνοι.
    η ερωτηση μου ειναι απλη.σε καθε επιθεση και που οι τεχνοικοι δεν μπορουν να αντιμετωπισουν υπαρχει ο τροπος να γυριζει το παιχνιδι εκει που σταματουσε η πρεπει να κανουμε προσπαθειες να τελειωνουμε κατι που δεν μπορουμε να προχωρησουμε πια λογω χρονου?
    δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε 24 ωρες το 24ωρο στο παιχνιδι για να παιξουμε. ολοι κανονιζουμε και δουλειες που εχουμε.
    με εκτίμηση
    Lorenjo
     
  2. -Snorkel-

    -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

    Καλησπέρα

    Το τεχνικό τμήμα εργάζεται πυρετωδώς για να αμυνθεί σε αυτές τις επιθέσεις.
    Δυστυχώς όμως τέτοιες επιθέσεις είναι αναπόφευκτες.

    Οι αποζημιώσεις θα δοθούν και θα ανακοινωθούν όταν έρθει η ώρα.
    Προτεραιότητα τώρα είναι να διασφαλίσουμε ένα σταθερό παιχνίδι.
     
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 likes this.