προβληματισμενος

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την tzanakobios, 17/3/21.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. tzanakobios

tzanakobios Μαθητευόμενος στο φόρουμ

γιατι αργει να φορτωσει τοοοσο το παιχνιδι?εχω απελπιστει!!!τοσο αργο..σημερα δεν μ αφηνει καν να μπω στης αποστολες..εχω κανει 5 φορες αποσυνδεση και συνδεση και παλι τα ιδια!!

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα προβληματισμένε παίκτη του Farmerama... :)

Παίζεις από browser ή από το client?

Επίσης θα σε παρακαλέσω να διαλέγεις πιο συγκεκριμένους τίτλους για τα θέματα που ανοίγεις. ;)

3. tzanakobios

tzanakobios Μαθητευόμενος στο φόρουμ

απο client..αλλα τα ιδια μου κανει κι απο browser..αφου προβληματισμενος αισθανομαι..μια εβδομαδα τωρα η εφαρμογη απο το κακο στο χειροτερο παει..σημερα δεν μου ανοιγει καν τα χωραφια..τοσα χρονια παιζω κι θα πανε στο ετσι!!

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οι τίτλοι ενός θέματος θα πρέπει να χαρακτηρίζουν το πρόβλημα και όχι την ψυχική κατάσταση του συντάκτη.

Θα το έβρισκες λογικό να αναρτούσαμε συχνές ερωτήσεις και αντί για το τίτλο του δρώμενου να γράφαμε "Ενθουσιασμένος" ή να αναρτούσαμε μια λίστα με διορθώσεις σφαλμάτων και να γράφαμε "Ανακουφισμένος;
    Οπότε θα σε παρακαλέσω να βάζεις σωστούς τίτλους.

Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, το farmerama έχει αλλάξει τεχνολογία. Η νέα τεχνολογία χρειάζεται καλύτερους υπολογιστες.
    Λυπάμαι αν ο υπολογιστής σου είναι παλιός και δεν έχει τις προυποθέσεις για να παίζεις πλέον. Οι τεχνικοί μας προσπαθούν κάθε μέρα να βελτιώσουν την ταχύτητα.

Απο μεριάς σου θα πρέπει :
    1. να απενεργοποιήσεις τα κινούμενα γραφικά
    2. να μειώσεις την ποιότητα γραφικών
    3. να χρησιμοποιείς το client και όχι το browser.

Αν τίποτα από αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει, λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει κάποια λύση.