προβληματάκι με το chat

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την nialler1993, 11/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. nialler1993

nialler1993 Αρχάριος στο φόρουμ

γεια σας θέλω να μπω στο chat αλλά δεν μπορώ να μπω. πατάω συνέχεια το chat και δεν ανοίγει. τι συμβαίνει?

2. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Είσαι σε μικρό επίπεδο ακόμα για να σου επιτραπεί η είσοδος στο chat
    δεν υπάρχει απολύτως κανένα άλλο πρόβλημα.

Επίσης δεν χρειάζεται να αναρτάς την ίδια ερώτηση πολλές φορές και σε διάφορες ενότητες θα διαγράφονται και θα λαμβάνεις πόντους ποινής.

Θα σε παρακαλέσουμε να αντικαταστήσεις την εικόνα profile σου το συντομότερο δυνατόν καθώς και την υπογραφή σου.

Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες του φόρουμ μας
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/.10965/

Αρέσει στον/ην misotousbtr.com.
  3. nialler1993

nialler1993 Αρχάριος στο φόρουμ

Τι έχει η φωτογραφία του προφίλ μου και της υπογραφής μου; Αφού αυτός στο προφίλ και στην υπογραφή μου δεν είμαι εγώ. Δαγκώνει ο Niall Horan; Αααα πολύ αυστηρό forum (συγγνώμη που λέω ότι το forum είναι αυστηρό)

τώρα προφίλ και υπογραφή οκ; αν θέλετε κλείστε το θέμα

Γιατί πρέπει να γράφω με μαύρο χρώμα στην γραμματοσειρά μου και όχι με πράσινο (το αγαπημένο μου χρώμα);

Τελευταία επεξεργασία: 12/10/14
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει ποτέ τους κανόνες του Forum μας.

Αναφορές σε τραγουδιστές,ηθοποιούς και γενικώς δημόσια πρόσωπα απαγορεύεται.
    Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιείς γραμματοσειρά που θα είναι ευανάγνωστη.Λυπάμαι αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε να διαβάζουμε τι γράφεις.

Τέλος σε παρακαλώ να αλλάξεις υπογραφή!

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.