που μπορω να γραψω?

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την alexbas, 22/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

καλησπερα σας ...
    δεν ηξερα τι τιτλο να βαλω γι αυτο εβαλα το ερωτημα μου,,,
    πειτε μου λοιπον που επρεπε να εχω γραψει την διεγραμμενη αναρτηση μου για να μεινει,διαβαστει κ κριθει απο τα μελη του φορουμ??
    ευχαριστω σας εκ των προτερων κ παρακαλω με την απαντηση σας κλειστε το θεμα...
    καλη σας συνεχεια....

Αρέσει στους SYLVART και Nέλλη00.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Γνωρίζεις πολύ καλά, οπως ο ίδιος ανέφερες οτι η ανάρτηση σου θα διαγραφόταν. Αρα δεν τίθεται θέμα αιτίας διαγραφής.

Δεν υπάρχει λόγος να αναρτήσεις κάτι. Αν έχεις παράπονα για το πως διαχειριζόμαστε το φόρουμ, μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη.

Για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις:
    Ανοιξες ένα θέμα με ερώτημα και ζήτησες κλείσιμο του θέματος προτού λάβεις την απάντηση
    Σου απάντησα εγώ προσωπικά με μια λεπτομερή ανάλυση του ερωτήματος σου και δείχοντας καλή θέληση άφησα ανοιχτό το θέμα μην και τυχόν έχεις επιπλέον απορίες καθώς το άνοιγμα εκ νέου ίδιου θέματος θα συνοδευόταν με κάρτα ποινής.
    Δεν λάβαμε καμία απάντηση από εσένα και μολις χτες, με ανάρτηση σου παραπονιέσαι οτι το θέμα σου είχε μείνει ανοιχτό.
    Οπως σου εξήγησα το τι δεν εμφανίστηκε το γραφικό του λουκέτου στο θέμα δεν κάνει καμία διαφορά. Ηταν ένδειξη ευγένειας και σεβασμού να το αφήσουμε ανοιχτό και να περιμένουμε απάντηση από εσένα και αυτο δεν νομίζω να σε δυσκόλεψε στην πορεία στου στο παιχνίδι ή στο Forum.

Το θέμα κλείνει κατόπιν αίτησης του συντάκτη με την υπενθύμιση οτι βάση των κανόνων το άνοιγμα εκ νέου ίδιου περιεχομένου απαγορεύεται και συνοδεύεται με πόντους ποινής.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.