ποντοι απο ανοδο επιπεδου

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την alexbas, 10/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

καλησπερα μολις πηρα τους ποντους δωρο απο ανοδο επιπεδου ενος γειτονα μου κ ηταν 635 νομιζω.. με το σκεπτικο οτι ειμαι στο επιπεδο 97 κ ο γειτονας μου ανεβηκε στο 97 επισης μου φανηκαν πολυ λιγοι σε σχεση με οτι θυμαμαι απο αλλους γειτονες οπου αντιστοιχα επαιρνα 2500 ως κ 3000 ποντους η καπου εκει τελος παντων κ μιλαω για πιο μικρα επιπεδα? αλλαξε κατι σε αυτο το θεμα? υπαρχει καποιο προβλημα? η απλα εκανα λαθος (πραγμα που δεν νομιζω γιατι το ειδα καλα κ μου εκανε εντυπωση γι αυτο ανοιγω κ το θεμα)
    παρακλω κοιταξτε το κ ενημερωστε με
    ευχαριστω εκ των προτερων

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Υπάρχει ένα bug στην άνοδο επιπέδου από γείτονες. Κάποιες φορές όταν ανεβαίνει επίπεδο κάποιος μαθητής ενός γείτονά σου, εσύ βλέπεις ότι ανέβηκε επίπεδο ο ίδιος ο γείτονάς σου. Παρόλα αυτά οι πόντοι που παίρνεις αντιστοιχούν στο επίπεδο του μαθητή, και όχι του γείτονα.

Αρέσει στον/ην evieva.
  3. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

οκ καταλαβα... φανταζομαι οτι μαλλον δεν δικαιουμαι αυτους τους ποντους αλλα δεν νομιζω οτι μπορω να κανω κατι οποτε... καλο βραδυ κ καλη σας συνεχεια αφου σας ευχαριστησω για την γρηγορη κ κατατοπιστικη απαντηση σας...

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Έχει προωθηθεί το πρόβλημα για επίλυση.

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.