πληρωμη με εμβασμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την halvatzakos, 8/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. halvatzakos

halvatzakos Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπερα ,θα ηθελα να ρωτησω το εππαγγελμα του μαρμελαιδοποιου τη ειναι στην πληρωμη σε εμβασμα 1.πλεονεκτικο πακετο
    2.συνναλαγμα παιχνιδιου
    3.πακετο εκκινησης
    4. Premium
    5.οικονομικο πακετο ή
    6, εποχιακο πακετο (δεν νομιζω να ειναι αυτο )

και επισης στον κατοχο λογαριασμου εβαζα το ονομα μου στα ελληνικα αλλα. το επιανε λαθος ενω κανονικα ο λογαριασμος ειναι στα ελληνικα ,και μολις το εβαλα στα αγγλικα μου εστειλε το αιτημα μου προς το κεντρο υποστηριξης ?ξερετε ποιο ειναι το σωστο ?

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 8/12/15
  2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Μπορείς να μας εξηγήσεις τι ακριβώς θέλεις?
    Πως θα ανοίξεις με πληρωμή με έμβασμα το επάγγελμα ή τι πρέπει να συμπληρώσεις για να στείλεις στην υποστήριξη στα προβλήματα πληρωμών
    Αν έχεις κάνει την πληρωμή και θέλεις να στείλεις υποστήριξη , θα επιλέξεις το πλεονεκτικό πακέτο και θα γράψεις τα στοιχεία σου με αγγλικούς χαρακτήρες όπως έγραψες τα στοιχεία σου και στο έμβασμα