πληρωμες

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την pinelopi55, 28/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pinelopi55

pinelopi55 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Συγνωμη που απασχολω καποιον αναρμοδιο κατα καποιο τροπο αλλα δεν εχω πια απο που να ζητησω βοηθεια. Εχω απελπιστει.
    Πριν ισχυσει το capital control πληρωνα κανονικα με πιστωτικη (χρεωστικη) καρτα του συζυγου μου.Απο τοτε δεν εχω ξανακανει αγορες. Εντω μεταξυ η καρτα αυτη εληξε.
    Τελευταια αγορασα την moneysafe καρτα και την εχω φορτωσει 11 ευρω. Προσπαθω να αγορασω βοηθους κανοντας κλικ στο "μεσω πιστωτικης καρτας" και μου λεει οτι ειμαι σε μαυρη λιστα.
    Επικοινωνησα με την υποστηριξη και μου απαντουν οτι πρεπει να συνενοηθω με τη τραπεζα μου. Μετα χρησιμοποιησα το λογαριασμο PAYPAL που εχω και παλι η bigpoint απαντα οτι ειμαι σε μαυρη λιστα ενω στο τελευταιο mail τους μου λενε οτι ελευθερωσαν ολους τους αλλους τροπους πληρωμης για μενα εκτος της πιστωτικης.
    Δεν ξερω τι να κανω και δε μπορω να επικοινωνησω με την υποστηριξη γιατι χρειαζεται η φορμα μεθοδο πληρωμης που εγω τελικα δεν εχω καμμια.
    Σας παρακαλω πολυ προσπαθηστε να με βοηθησετε χωρις να με στελνετε στην υποστηριξη ή στη τραπεζα μου.

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Επικοινώνησες με την υποστήριξη χρησιμοποιώντας την φόρμα μέσω του portal.
    Για προβλήματα πληρωμών θα πρέπει να συμπληρώνεις έντυπο επικοινωνίας ενώ έχεις κάνει log in στο λογαριασμό σου για λόγους ασφαλείας.

Η υποστήριξή σου ζήτησε να συμπληρώσεις ένα νέο έντυπο επικοινωνίας, κάνοντας πρώτα Log in στο λογαριασμό και έπειτα κάνοντας κλικ στην λέξη υποστήριξή που θα βρείς στο κάτω μέρος της οθόνης στην σελίδα παιχνιδιού.

Δεν λάβαμε κανένα έντυπο απο εσένα μέσω της παραπάνω διαδικασίας.
    Σε παρακαλώ συνδέσου στο λογαριασμό σου και συμπλήρωσε ένα νέο έντυπο και στην φόρμα επίλεξε "γενικές ερωτήσεις"

3. pinelopi55

ισως επειδη επελεγα πληρωμες και οχι γενικες ερωτησεις. Τωρα εστειλα μηνυμα κανονικο. Ομως εχω απαντηση στα αγγλικα απο bigpoint που μου γραφει οτι σε ενδειξη καλης θελησης ελευθερωσανε για μενα ολους τους αλλους τροπους πληρωμης εκτος της πιστωτικης. Αρα εχουν παρει καποιοι το mail μου. Για να δουμε τωρα με το καινουριο ερωτημα που εστειλα.

4. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα .

Εφόσον έχεις επικοινωνήσει με την υποστήριξη ,
    θα λάβεις και τις απαντήσεις σου από εκεί στα στοιχεία που έχεις δηλώσει .

Από εδώ δεν μπορούμε να σε ενημερώσουμε.

5. pinelopi55

ειναι ολα οκ, μου ελευθερωσανε τις πιστωτικες. Ευχαριστω, εληξε για μενα.

6. *Persa*

*Persa* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια να έχεις και καλές Γιορτές .

Το θέμα λύθηκε και κλείνει .

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.