πετρινο κάστρο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την liverpool1896, 7/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. liverpool1896

liverpool1896 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε γιατί δεν έχω καταλάβει. έχω και τα 5 σκιάχτρα και το πέτρινο κάστρο. τα 5 σκιάχτρα τα έχω τοποθετήσει στην φασολιά. Το πέτρινο κάστρο που τοποθετείται;

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπέρα
    Το πέτρινο κάστρο αυτή τη στιγμή δεν τοποθετείτε σε κάποια σειρά σύννεφων.
    Το πέτρινο κάστρο είναι το 1ο από τα 5 διακοσμητικά από την συλλογή "Κλουβιά πουλιών"
    Μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή αυτή, θα λάβετε μία ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς.
    Μπορείς για περισσότερες πληροφορίες να δεις εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/προσφορά-πάρτι-εισιτηρίων.15974/#post-97929

3. liverpool1896

θα δημιουργηθεί νέα φασολιά δηλαδή που θα περιλαμβάνει 5 νέα διακοσμητικά; τα οποία δεν έχουν σχέση με τα σκιάχτρα;

4. .*Hazel*.

Ναι θα δοθεί νέα σειρά σύννεφων και θα είναι η τρίτη που θα πάρουμε από το ροδάνι και το ιβεντ προσφορά πάρτι εισιτηρίων
    μετά τη σειρά με τα λουλούδια και τη σειρά με τα σκιάχτρα

5. liverpool1896

τώρα κατάλαβα... ευχαριστώ μπορείς να το κλείσεις

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ , καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.