περισσωτερες ωρες στο τριανταφυλλο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την gluka0809, 31/10/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. gluka0809

gluka0809 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα σας, γιατι στο τριανταφυλλο απο18,54 ωρες οταν το φυτευω οι ωρες πανε στης 22,40, μπορειτε να το δειτε. Του κανω ανανεωση αλλα ειναι το ιδιο.
    το ID μου ειναι 33923562
    Ευχαριστω.

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

καλημέρα
    Ο χρόνος που αναφέρεις για τα τριαντάφυλλα δεν υπάρχει πουθενά, ο αρχικός τους χρόνος ειναι 10.48.
    Μήπως λες για κάποιο άλλο φυτό? και μήπως το φυτεύεις σε άνετα χωράφια και αυξάνεται ο χρόνος από τον αρχικό?
    Μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο καλύτερα?

3. gluka0809

εχεται δικιο απο λαθος εγραψα τριανταφυλλο ενω ειναι γαρυφαλλο, και οχι δεν εχω φυτεψει σε ανετα χωραφια.

4. .*Hazel*.

Έγινε έλεγχος στη φάρμα σου και δεν βρέθηκε να έχεις φυτεμένο γαρύφαλλο κάπου, για να δούνε οι τεχνικοί τον χρόνο.
    Να κάνεις ένα screenshot για να μας δείξεις τι ακριβώς εννοείς, καθώς δεν υπάρχει καμιά αναφορά για λάθους χρόνους και μάλιστα μεγαλύτερους χρόνους από τον αρχικό σε κανένα φυτό

5. gluka0809

εχω φυτεψει 4 μικρα χωραφια στην βασικη φαρμα, απο εχτες το βραδυ γινεται αυτο. εχω κανει ανανεωση

6. .*Hazel*.

Κλείσε και άνοιξε τη φάρμα σου και δοκίμασε ξανά να φυτέψεις γαρύφαλλο, θα περιμένουμε να μας πεις αν διορθώθηκαν οι χρόνοι

7. gluka0809

ναι διορθωθηκαν οι χρονοι ευχαριστω.

8. .*Hazel*.

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.