πασχαλίτσες και καρύδια

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την lostris51, 22/8/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. lostris51

lostris51 Νέος ειδικός

καλημέρα σας
    συγνώμη που ενοχλώ με τα τόσα θέματα που έχετε άλλα μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες.
    βλέπω ότι έχω έλλειψη από τις πασχαλίτσες και αναγκάστηκα να αγοράσω αρκετές φορές από την λαϊκή παρόλο που όταν ξεκίνησε το εβεντ της ναυσιπλοΐας ήμουν σίγουρη ότι είχα πλεονάζοντα κομμάτια πασχαλίτσας . και το ίδιο βλέπω ότι έγινε και με την καρυδιά, τους καρπούς.
    μπορείτε να το ελέγξετε όποτε μπορείτε? που τα ξόδεψα και δεν πήρα χαμπάρι?
    id 2762951
    σας ευχαριστώ πολύ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Στο δρώμενο έχεις δώσεις 160 πασχαλίτσες και άλλες 1.125 για το επαναλαμβανόμενο βήμα.
    Συνολικά 1.285 πασχαλίτσες.

Όσο αναφορά τα καρύδια θα χρειαστούμε μία ώρα για να ψάξουμε τα logs της λαϊκής, των παραγγελιών , των αποστολών, των

βιοτεχνικών και του μετατροπέα της κοιλάδας. Κάπου θα τα χρησιμοποιήσες αλλά είναι μεγάλος κόπος να ψάξουμε όλα τα Logs και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει χρόνος.

Αν θες να γίνει έλεγχος για τα καρύδια επικοινώνησε με την υποστήριξη.

3. lostris51

lostris51 Νέος ειδικός

σ ευχαριστώ πολύ snorkel
    μην μπαίνετε στο κόπο , καταλαβαίνω ότι είσαστε σε δύσκολες ώρες με τις επιθέσεις
    σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου μπορεί να κλεισει

Αρέσει στους Hellenagal200010 και -Snorkel-.
  4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.