παράθυρο γρήγορου φορτώματος flash

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την sotosma, 8/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sotosma

sotosma Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημέρα. εμφανίζεται το παράθυρο του flash που ρωτάει αν θέλω να φορτώνει το παιγνίδι μου πιο γρήγορα. πατάω το "v" και μετά το "allow" αλλά αυτό εμφανίζεται ξανά μετά από δύο-τρεις φορές που κάνω login. πατάω το "v" και μετά το "allow" αλλά αυτό εμφανίζεται ξανά. τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει να εμφανίζεται συνέχεια; ευχαριστώ.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Το παράθυρο αυτό βγαίνει μετά απο κάθε καθαρισμό cache και cookies που κάνεις ώστε να φορτώνει πιο γρήγορα το παιχνίδι. Μήπως έχεις ρύθμιση στον Browser που χρησιμοποιείς και διαγράφει τα cache και cookies όταν κλείνεις την καρτέλα; Ποιον browser χρησιμοποιείς;

3. sotosma

καλησπέρα. χρησιμοποιώ τον firefox ως browser. δεν έχω κάνει ρύθμιση διαγραφής cashe και coocies. η επιλογή στην καρτέλα Απόρρητο>Ιστορικό είναι: Διατηρεί ιστορικό. Τότε γιατί εμφανίζεται;

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Όταν κάνεις διαγραφή cookies, την πρώτη φορά που φορτώνει το παιχνίδι μετά τη διαγραφή τους, πρέπει να σου εμφανίζονται δύο διαδοχικά παράθυρα τα οποία και πρέπει να τα αποδεχθείς για να "τρέχει" γρηγορότερα το παιχνίδι.

Δες εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/flash-player.4092/#post-14169

Εάν πατάς σωστά την αποδοχή των παραθύρων και παρόλα αυτά σου τα ξαναεμφανίζει, δοκίμασε σε παρακαλώ να μπεις από άλλον περιηγητή για να παίζεις το παιχνίδι.

5. sotosma

καλησπέρα. συγνώμη για την αργοπορία. εγώ πατάω σωστά την αποδοχή των παραθύρων αλλά συνεχίζουν να εμφανίζονται. θα αλλάξω σε chrome. ευχαριστώ για την βοήθεια. μπορείτε να κλείσετε.

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλούμε
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.