παράδοση λαγου

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την fisherman65, 16/4/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. fisherman65

fisherman65 Βετεράνος του παιχνιδιού

Διάβασα σε άλλον παίκτη ότι για να διορθωθεί το πρόβλημα μή παράδοσης του λαγού στην κάτω αριστερή γωνία , μπορεί να κάνει ζουμ. Δεν καταλαβαίνω τι να κάνω γιατί έβαλα ζουμ , εξαφανίστηκε η κάτω αριστερή γωνία αλλά ο λαγός πήγε πάλι σ' αυτήν. Τι πρέπει να γίνει; Φοβάμαι ότι δεν θα προλάβω να παραδώσω... Γιατί δεν τον βάζετε σε μια σταθερή θέση, όπως η λαγουδίνα, και να παραδίνουμε εκεί μόνο;

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μπορεί να μην θες να μας πεις καλησπέρα αλλά εμείς θα σου πούμε επειδή είμαστε ευγενικοί...

Καλησπέρα λοιπόν :)

Μπορείς να μου δείξεις σε ποιο ποστ αναφέρθηκε οτι πρέπει να κάνεις ζοομ μέχρι να μην βλέπεις την αριστερή γωνία;
    Ή μπορείς να μας δείξεις αν έχει ειπωθεί ποτέ οτι αν δεν βλέπεις ένα μέρος στην οθόνη σου, τότε αυτό απενεργοποιείται;

Ή μήπως νομίζεις οτι αν βγάλεις το μέρος του κάδρου εκτός παιχνιδιού , ο λαγός θα ντραπεί και θα εμφανιστεί αλλού;;; o_O

Να σου εξηγήσω λοιπόν...
    Οι παίκτες που έχουν παλιές οθόνες ή οθόνες με χαμηλή ανάλυση, έχουν πρόβλημα με το τάισμα του λαγού.
    Γι αυτό βοηθάει αν χρησιμοποιήσεις zoom (λίγο ζουμ της τάξεως 10%). Όχι να βγάλεις το κάδρο εκτός οθόνης.
    Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις κλικ πιο δεξιά :
    upload_2022-4-16_18-42-56.png

Βγαίνουν λαγοί σε ακόμα 3 τοποθεσίες. Τίποτα δεν σε μπλοκάρει να παραδώσεις.
    Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες μας, θα μπορείς να ταΐσεις και το 4ο.
    Αρκεί αν κάνεις αυτό που λέμε και όχι αυτό που νομίζεις.

3. fisherman65

Καλησπέρα. Ναι το ξέχασα πριν αλλά όταν σπαμε τα νεύρα μας για μια απλή παράδοση δεν έχουμε το μυαλό στα καλησπέρα.
    Πέρα από την ανανέωση που λες ότι είναι χρονοβόρο , η επόμενη λύση είναι να παίξεις με το ζουμ! Δοκίμασε διαφορετικούς αριθμούς (100%, 110% κοκ) και δες ποιο σε συμφέρει πιο καλά για να ταίσεις το λαγουδάκι. Άλλη λύση, δυστυχώς, δεν υπάρχει.
    Εδώ είδα αυτό με το ζουμ. τελικά τι ακριβώς να κάνω για να μπορώ να παραδίδω; Παίζω από browser και ο υπολογιστής μου είναι τριετίας.

4. -Snorkel-

Λυπάμαι αν τα νευρά σου σπάνε για ένα παιχνίδι και μάλιστα αναίτια όταν υπάρχουν λύσεις. Και λυπάμαι περισσότερο που ο δικός σου εκνευρισμός έχει αντίκτυπο σε εμάς. Να σε ενημερώσω λοιπόν οτι οι συντονιστές δεν έχουν πει στο λαγό να κάνει αντίσταση και απεργίας πείνας οπότε μην εκνευρίζεσαι μαζί μας.

Νομίζω σου απάντησα ήδη.
    Ας τα αντιγράψω άλλη μία φορά.

Δεν είπε κανείς για παλιούς υπολογιστές. Είπα για οθόνες με χαμηλή ανάλυση.

upload_2022-4-16_20-31-30.png

Κάνε κλικ στο κενό σημείο δεξιά απο το λαγό. Εκεί που έχω κυκλώσει. Είναι κατανοητό το σχεδιάγραμμα τώρα;

5. fisherman65

Ναι, είναι κατανοητό, το ΄πιασα. Το έκανα, για την ακρίβεια λειτουργεί μόνο στο άκρο της σκιάς, αλλά όχι πάντα. Μόλις τώρα πάτησα 4 φορές το ποντίκι, έδειξε να χάνεται ο λαγός αλλά τα δώρα δεν μειώθηκαν, 14 είχα την πρώτη φορά, 14 'εχω και τώρα μετά από 4 κλικ και αντίστοιχες εξαφανήσεις.
    Μπορείς να μου δείξεις που είπα ότι φταίνε οι συντόνιστές ή ότι είπαν κάτι στο λαγό; Γιατί δεν έπιασα την ειρωνεία σου.

6. -Snorkel-

Οταν είσαι αγενής μαζί μας, τότε ναι. Είναι ξεκάθαρο

Η συζήτηση έχει ολοκληρωθεί, έχουν δοθεί οδηγίες και το το θέμα θα κλείσει. Καλή συνέχεια.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.