παράδοση κεκάκια βήμα 4ο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kroulini, 15/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kroulini

kroulini Νέος ειδικός

καλησπέρα, έχω παραδώσει 17450 αξία κεκάκια και προσπαθώ να δώσω μια αξία 75 για να τελειώσω την εργασία που ζητάει 17500 αξία , αλλά δεν μου την "παίρνει"!! πως θα τελειώσω το βήμα? θέλω ολόκληρη την αμοιβή που δίνει.
    αν κάνω παράδοση παραγγελίας τώρα, τι αμοιβή θα πάρω?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Θα πρέπει να παραδώσεις ένα κεκάκι αξίας 50 και οχι 75 για να ολοκληρώσεις αυτό το βήμα της αποστολής και για αυτό δεν μπορείς να το παραδώσεις. Επικοινώνησε με την υποστήριξη για να σε βοηθήσουν στο πρόβλημά σου. Αν ακουμπήσεις το ποντίκι σου πάνω στις ανταμοιβές μπορείς να δεις πόσα θα πάρεις απο το καθένα που δίνει. (Κουπόνια θεριστικής, τσάτνι, σταβλάρχες.)

3. kroulini

kroulini Νέος ειδικός

ναι αλλά πουθενά στις Σ.Ε. δεν αναφέρει ότι δεν θα μπορούμε να δώσουμε πχ. 75 αξία αντί για 50. συνήθως μπορούσαμε να δώσουμε προϊόντα μεγαλύτερης αξίας και ας χάναμε μέρος της αξίας!!!
    ευχαριστώ, θα περιμένω τα πρωινά κεκάκια να τα τοποθετήσω και να τα μαζέψω αμέσως ώστε να πάρω το πολυπόθητο 25+25=50.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.