παλιοσίδερα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την .[agrotis]., 25/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .[agrotis].

.[agrotis]. Νέος ειδικός

Έχω λάβει ελάχιστα παλιοσίδερα. Στη φάρμα υπάρχουν 3 εργαστήρια για τα προϊόντα, κάποια από τα οποία έχουν αρκετά μεγάλο χρόνο παρασκευής, λαμβάνω εργαλειοθήκες από γείτονες και έχω την ενεργοποίηση των μέγιστων πλεονεκτημάτων για την ανάδυση υλικών από τη φάρμα κατά τη συγκομιδή. Με όλα τα παραπάνω έχω λάβει από την έναρξη της κατασκευής των εργαστηρίων για κατσαρόλες μόλις 4 παλιοσίδερα.

Μήπως πρέπει πάλι να ξοδεύσουμε χρήματα για να αγοράσουμε εργαλειοθήκες για να λάβουμε παλιοσίδερα;

Αρέσει στον/ην Shamino.
  2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Σε παρακαλώ να είσαι πιο προσεκτικός με την διατύπωση της ερώτησης σου. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα παλιοσίδερα σαν νέο και μεγάλου επιπέδου εργαλείο είναι σπάνιο και δεν εμφανίζεται με την ίδια συχνότητα όπως τα άλλα. Το έχουμε ήδη αναφέρει αρκετές φορές.Δεν είναι λοιπόν,χρηστικό, να ανοίγουμε συνεχώς παρόμοια θέματα απλά και μόνο για να κατηγορήσουμε ή να υπαινιχθούμε κάτι άλλο.

3. .[agrotis].

.[agrotis]. Νέος ειδικός

Συγνώμη, αλλά είναι δεν είναι χρηστικό μιλάω εκ του αποτελέσματος. Επιπλέον, είμαι επίπεδο 93 στη φάρμα, άρα ως μεγάλου επιπέδου παίχτης θα πρέπει να λαμβάνω τα εργαλεία μεγάλου επιπέδου.

Σε προηγούμενες ανάλογες ερωτήσεις παιχτών δικαιολογήθηκε η σπανιότητα της εμφάνισης των παλιοσίδερων και προτάθηκε ότι η συγκομιδή μεγάλης διάρκειας στάβλων, φυτών και εργαστηρίων θα τα επιφέρει ως ανταμοιβή.
    ---------------
    Συγνώμη, αλλά το ερώτημα είναι χρηστικό και δεν αναρωτίεμαι εάν υπάρχει πρόβλημα, απλά μιλάω εκ του αποτελέσματος. Επιπλέον, είμαι επίπεδο 93 στη φάρμα, άρα ως μεγάλου επιπέδου παίχτης και θα πρέπει να λαμβάνω τα εργαλεία μεγάλου επιπέδου.

Σε προηγούμενες ανάλογες ερωτήσεις παιχτών δικαιολογήθηκε η σπανιότητα της εμφάνισης των παλιοσίδερων και προτάθηκε ότι η συγκομιδή μεγάλης διάρκειας στάβλων, φυτών και εργαστηρίων θα τα επιφέρει ως ανταμοιβή. Ερωτώ ξανά γιατί ενώ έχω εγκαταστήσει τουλάχιστον 3 εργαστήρια για τα περισσότερα προϊόντα καθώς και σούπερ δένδρα και στάβλους μεγάλης διάρκειας δεν λαμβάνω εδώ και ημέρες ούτε ένα παλιοσίδερο. Επιπρόσθετα λαμβάνω 3-4 εργαλειοθήκες ανά ημέρα από γείτονες, αλλά ποτέ δεν περιλαμβάνται σε αυτές παλιοσίδερα.

Η απάντηση "Τα παλιοσίδερα σαν νέο και μεγάλου επιπέδου εργαλείο είναι σπάνιο και δεν εμφανίζεται με την ίδια συχνότητα όπως τα άλλα. " δεν με ικανοποιεί. Πειγράψτε έαν δε θέλετε να λαμβάνετε ερωτήσεις με "κατηγορίες και υπαινυγμούς" κάθε πόσες ημέρες ή κάθε πόσους πόντους εμπειρίας θα αναδύονται τα παλιοσίδερα. Μέχρι να περιγράψετε τα παραπάνω παρακαλώ επιτρέψτε μου να έχω κάθε επιφύλαξη σχετικά με την εμφάνιση του αντικειμένου.

διπλοποσταρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 25/10/14
  4. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καταρχήν θα πρέπει να σε υπενθυμίσω ότι δεν επιτρέπεται στο φόρουμ να διπλοποστάρουμε, δηλαδή να γράφουμε δύο συνεχόμενα ποστ,χωρίς να μεσολαβεί άλλου χρήστη. Μπορείς να κάνεις απλά επεξεργασία στο πρώτο μήνυμα σου. Αποτελεί σπαμ και τιμωρείται.

Επίσης εφόσον δεν αναρωτιέσαι εάν υπάρχει πρόβλημα θα ήθελα να μου εξηγήσεις την κατηγοριοποίηση της ερώτησης σου στα τεχνικά προβλήματα. Έτσι το εξέλαβα και έτσι σου απάντησα παρόλο που το θέμα αποτελούσε εξαρχής σπαμ.

Για διευκρίνηση στην απάντηση μου,τώρα, αναφέρθηκα σε εργαλείο μεγάλου επιπέδου και όχι σε παίκτες μεγάλου επιπέδου. Η συχνότητα του εργαλείου αυτού δεν εξαρτάται από το επίπεδο του παίκτη απευθείας και αποκλειστικά αλλά από τον χρόνο και τα πε των συγκομιδών. Επίσης, στις προηγούμενες ερωτήσεις προτάθηκε η χρήση ,μεγάλων σταβλων,φυτών και εργαστηρίων. Δεν αναφέρθηκε πουθενά ο αριθμός και η συχνότητα των παλιοσίδερων που μπορείς να πετύχεις αλλά ότι θα αυξηθούν οι πιθανότητες.Μιλάμε παντα για πιθανότητες σε κάθε συγκομιδη, όχι για επιτυχίες. Θα μπορουσε και κάποιος παικτης με την σειρά του να σου πει ότι τα 3 εργαστηρια είναι λιγα. Αυτα όλα είναι σχετικά και ειδικά όταν αναφερομαστε σε πιθανότητες. Για αυτό δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένο αριθμό ή να σου δώσω πιο συγκεκριμένη απάντηση.

Χρηστικό δεν είναι το θέμα σου γιατί η απάντηση που θα λάβεις ξανά θα είναι η ίδια με τους προηγούμενους χρήστες,οι οποίοι ικανοποιήθηκαν με την απάντηση , και γιατί το μόνο που έχει σαν αποτέλεσμα ή σκοπό είναι η δημιουργία εντυπώσεων.

Τέλος, θα σου πω και πάλι ότι είναι ένα σπάνιο εργαλείο και σαν έμπειρος παίκτης 93ου επιπέδου μπορείς να κατανοήσεις ότι ακόμα και με τους παράγοντες που αναφέρεις και πάλι μπορεί να μην εμφανίζεται όσο τα άλλα εργαλεία.

Το θέμα εχει απαντηθεί πολλάκις, έχει εξαντληθεί και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.