πακετο πριμιουμ

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την -Μαρια13-, 28/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -Μαρια13-

-Μαρια13- Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

καλησπερα!!εχω μια απορια!!:(

καταρχην ειμαι στο 200 επιπεδο αρα δεν κυνηγαω τα πε!! αλλα κυνηγαω τους καρπους.

εχουμε δυο παιχτες. ο ενας με το νεο πακετο πριμιουμ και ο αλλος χωρις πακετο.
    και οι δυο αγορασαν βοηθους.αρα εδωσαν ο πρωτος 13 ευρω τον μηνα ενω ο δευτερος μονο 7 ευρω!!
    ο πρωτος καθε εβδομαδα με κλειστη την φαρμα του παιρνει 40 καρπους πιτομπειρα.
    ο δευτερος καταναλωνοντας εναν ανανα καθε μερα και μαζευοντας καθε μερα με τους βοηθους παιρνει 60 καρπους πιτομπειρα την εβδομαδα.

θα ηθελα να μου πειτε γιατι να παρω το νεο πριμιουμ αφου με την εφαρμογη του παιρνω λιγοτερους καρπους ενω πλωρωνω περισσοτερα ευρω?

Αρέσει στον/ην .[agrotis]..
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Είναι στη κρίση του κάθε παίκτη τι τον συμφέρει και τι δεν τον συμφέρει, όπως είναι στη κρίση κάθε παίκτη αν θα πάρει το νέο πρίμιουμ ή όχι. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να υπολογίσουμε για τον κάθε παίκτη όλους τους δυνατούς συνδυασμούς πακέτων πρίμιουμ, βιοτεχνικών, μπόνους και δέντρα για το τι συμφέρει τον καθέναν. Υπάρχει η κατάλληλη κουβεντούλα αν θες να κάνεις υπολογισμούς με τους συμπαίκτες σου.

3. -Μαρια13-

συγνωμη θαμπελινα μου αλλα μας ειπατε να ρωταμε εδω αν εχουμε αποριες.γι αυτο και σας ρωτησα.
    μας ειπατε οτι εχει πλεονεκτηματα το πριμιουμ και ενα απο αυτα ειναι και η αυτοματη συγκομιδη μεσα στην εβδομαδα.
    τα πε ειναι τα ιδια την κλεινεις δεν την κλεινεις για μια εβδομαδα , οι καρποι ειναι λιγοτεροι.

η ερωτηση μου ηταν και ειναι πιο ειναι το πλεονεκτημα να κλεινεις τα δεντρα σου για μια μονο εβδομαδα?

Αρέσει στον/ην .[agrotis]..
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Ισχύει οτι ίσχυε μέχρι τώρα. Τόσο όσο αναφορά την ποσοτητα των καρπών οσο και το σύνολο των Π.Ε
    Το μόνο που αλλάζει είναι ο περιορισμός των μέγιστων συγκομιδών.
    Αν κάνεις συγκομιδές 5 ημερών με το νέο Premium θα λάβεις οτί έπαιρνες σε συγκομιδές 5 ημερών με το παλιό Premium.

Υποχρέωση των συντονιστών ειναι να απαντάνε σε απορίες και όχι να συμβουλεύουν τους παίκτες αν τους συμφέρει να αγοράσουν κάτι ή ποια στρατηγική/τακτική πρέπει να ακολουθήσουν.

5. -Μαρια13-

ευχαριστω!!το θεμα μπορει να κλεισει!!

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.