πακέτο ανατριχιαστικού αγρότη

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την White-Farmer, 26/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλημέρα σας. στο πακέτο ανατριχιαστικου αγρότη που αγόρασα που εκτος των αλλων δίνει +2 προϊόντα από τις εκτάσεις της πανσελήνου για 24 ώρες (δέντρα-φυτά-στάβλους), δεν προστίθεται το μπόνους των +2 φυτων στο τσάτνι; άδικα το εχω καταναλώσει το τσάτνι; νομιζα πως προστίθεται το μπόνους και θα έπαιρνα συνολικά +4 φυτά :(

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Το συγκεκριμένο μπόνους από το πακέτο , θα πρέπει να το βρεις στην αποθήκη σου και να το καταναλώσεις για να πάρεις το +2 σε όλα τα προϊόντα
    upload_2018-5-26_10-31-25.png

3. White-Farmer

.*Hazel* καλημερα. το εχω κανει αυτο βεβαια. η ερώτησή μου ηταν γιατι δεν προστίθεται αυτο το μπονους των +2 φυτων στο μπονους του τσάτνι για να παίρνω συνολικά +4 φυτα

4. .*Hazel*.

Μήπως φυτεύεις το φυτό δρώμενου στο χώρο της πανσελήνου; Γιατί το μπόνους δεν ισχύει για τα φυτά δρώμενου.

5. White-Farmer

εννοειται πως φυτευω φυτα του δρωμενου και γι αυτο αγορασα και το πακετο. δεν υπαρχει διευκρινηση στις σ.ε πως δεν ισχυει στο δρωμενο. τελος παντων κλειστε το θεμα αν θελετε. ευχαριστω πολυ και καλο τριημερο:)

6. .*Hazel*.

Θα προστεθεί διευκρίνηση και στις ΣΕ
    Παρακαλώ, καλό τριήμερο και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.