πέτρα του φιλοσόφου και ροδάνι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την titanikos1, 22/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. titanikos1

titanikos1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

γεια
    θελω να ρωτησω 1 = τι ειναι η πετρα του φιλοσοφου και
    2 = οι παρτι γυροι [ 14 στο συνολο] μπορουν να μαζευτουν για μετεπειτα χρηση η πρεπει να γινουν μολισ κερδιθουν για να μην χαθουν?

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπερα
    Η πέτρα του φιλοσόφου είναι προϊόν του επαγγέλματος του Αλχημιστή που δίνει μπόνους 6% γρηγορότερη παραγωγή στα λαχανικά
    Μπορείς να δεις για το επάγγελμα του Αλχημιστή εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Επάγγελμα-Αλχημιστής.16816/#post-108039
    Οι πάρτι γύροι μπορουν να χρησιμοποιηθούν όποτε εσύ θέλεις

Θα σε παρακαλέσω, να κάνεις τις ερωτήσεις σου στις σωστές ενότητες για βοήθεια και κάθε θέμα που θα ανοίγεις να περιλαμβάνει μια ερώτηση, για διαφορετικές ερωτήσεις να ανοίγεις νέο θέμα, ώστε να διευκολύνονται οι παίκτες που χρησιμοποιούν την αναζήτηση στο φόρουμ

3. titanikos1

titanikos1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
    εγω γραφω στο φορουμ πρωτη φορα αντε δευτερη ειμαι στην αρχη ακομη με το φορουμ καθε φορα που ασχολουμαι με το παιχνιδι οσεσ φορεσ την ημερα θα δω στο φορουμ για νεεσ ερωτησεισ συμπαικτων μου θα διαβασω θα ψαξω σημερα δεν εψαξα ......παντωσ θα προσπαθησω οταν ξαναγραψω να ειμαι στην σωστη ενοτητα καληνυχτα!!!!!!

Αρέσει στον/ην evieva.
  4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Πάντα προσπαθούμε να βοηθάμε τους νέους παίκτες και ευχαριστούμε για την κατανόηση :)
    Παρακαλώ , καλό βράδυ και σε σένα
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.