πάνω από την καμπούρα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την MIRELA745, 15/12/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. MIRELA745

  MIRELA745 Αρχάριος στο φόρουμ

  γειά σας,
  έπαιξα στο δρώμενο,το τελείωσα και πήρα όλες τις αναβαθμίσεις του θαύματος της ερήμου και τοποθέτησα μερικές στο λουλουδότοπο. Το μετάνιωσα και πήγα να τις τοποθετήσω στο νησί του θησαυρού. Κατάλαβα ότι έλειπαν μερικές, αλλά δεν έδωσα σημασία. Μετά σκέφτηκα να τις διαγράψω πάλι και να τις τοποθετήσω ξανά.Αποτέλεσμα να "χαθούν" όλες και να υπάρχει μόνο το ωραίο θαύμα της ερήμου στην μπάρα. Μπορείτε σας παρακαλώ,να δείτε τι συμβαίνει? Το ID μου είναι 18760400. Ευχαριστώ πολύ.
   
 2. -*thumbelina*-

  -*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

  Καλησπέρα. Αρχικά τοποθετείς το απλό διακοσμητικό και βάζεις απο πάνω τις αναβαθμίσεις. Αν το διαγράψεις, στη μπάρα το διακοσμητικό θα πάει αναβαθμισμένο, θα δεις δηλαδή ένα διακοσμητικό,χωρίς τις αναβαθμίσεις του.
  Αυτή τη στιγμή στη μπάρα σου έχεις το διακοσμητικό αναβαθμισμένο και μια ακόμα αναβάθμιση. Τοποθέτησε το διακοσμητικό σε κάποιο χώρο και βάλε απο πάνω και την τελευταία αναβάθμιση.
   
 3. MIRELA745

  MIRELA745 Αρχάριος στο φόρουμ

  OK όλα. Σ΄ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές
   
 4. -*thumbelina*-

  -*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

  Παρακαλώ.

  Καλές γιορτές και σε σένα.

  Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.
   
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.