ολα τα κλειδια ειναι χρησιμοποιησιμα;

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την natasa-x, 15/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. natasa-x

natasa-x Προχωρημένος

ολα τα κλειδια που μας δινει ειναι χρησιμα θα χρησιμοποιηθουν αντιστοιχουν δηλ στις πυλες που εχουν απομεινει κλειστες; ευχαριστω

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

3. natasa-x

natasa-x Προχωρημένος

το εχω δει αυτο μου δινει μονο μια πυλη να ανοιξω θελω μονο ενα τυπο κλειδιου και δεν μου το δινει 8 συνεχομενες φορες δηλ μας τα δινει εντελως τυχαια; και κλειδια που ισως δεν μασ χρησιμευσουν;

4. -*thumbelina*-

Ναι, το τι κλειδί θα πετύχεις είναι τυχαίο και μερικά απο αυτά ίσως να μην σου χρειαστούν για να τελειώσεις το event. Όταν τελειώσεις το event, πολύ πιθανόν, να σου 'εχουν μείνει κλειδιά που δεν χρειάστηκαν.

5. natasa-x

natasa-x Προχωρημένος

ευχαριστω πολυ αυτο ηθελα να μαθω αν και περιμενα να μην ειναι ετσι γιατι δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεισ κλειδια ευχαριστω παντως

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.