ξυλεία εντελβάις

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by fisherman65, Dec 12, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fisherman65

fisherman65 Βετεράνος του παιχνιδιού

Γεια σας. Εχω ανοίξει τη βυσσινιά και είδα στο ξυλουργείο στην ξυλεία, την ένδειξη 2/14. Εβαλα να φτιάξω 12 ακόμα ξύλα, τα κατασκεύασε και έφτιαξα την πρώτη βυσσινιά. Εβαλα άλλες δύο φορές για ξυλεία, τη μία με 12 θέσεις γιατί είχα 2 και τη δεύτερη 14 θέσεις. Ομως η ένδειξη είναι 4/14 ακόμα και δεν μπορώ να φτιάξω άλλη βυσσινιά. Διάβασα ότι πιστώνονται όντως οι ποσότητες αλλά αν δεν τις βλέπω πως θα φτιάξω το δέντρο;
    ID: 5022748

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Που ακριβώς το διάβασες αυτό;

η 14η συνταγή δίνει μόνο 2 βασική ξυλεία

upload_2022-12-12_14-10-58.png

Η δε 12 δεν δίνει καθόλου βασική ξυλεία
    upload_2022-12-12_14-12-15.png

Οπότε είναι απολύτως φυσικό να μην έχεις ξυλεία για την βυσινιά.

3. fisherman65

Το διάβασα σε ερώτηση του vagelis1968.
    Για το άλλο θέμα: τι πρέπει να βάζω και σε τι ποσότητα για να έχω την ξυλεία της βυσσινιάς;

4. -Snorkel-

Οπότε παίρνεις όποια απάντηση θέλεις και την βάζεις σε όποια ερώτηση θέλεις; Χμμ.. Δεν πάει έτσι.
    Η ερώτηση του συμπαίκτη σου ήταν άλλη. Καλό θα ήταν να διαβάζεις και τις ερωτήσεις και όχι μόνο τις απαντήσεις.

Δες τι ξυλεία χρειάζεται και διάλεξε την κατάλληλη συνταγή. Όλα είναι ξεκάθαρα στο layer.

5. fisherman65

Για την ξυλεία ήταν η ερώτηση. Αν ήταν όλα ξεκάθαρα δεν θα υπήρχαν τόσες ερωτήσεις.. Μπερδεμένα είναι και πολύ μάλιστα. Ασε, θα βρω από αλλού την απάντηση που θέλω.

6. -Snorkel-

Και δηλαδή όποια απάντηση περιέχει το όρο "ξυλεία" είναι απάντηση για όλες τις ερωτήσεις που αφορούν την ξυλεία;
    Η ερώτηση και η απάντηση ήταν οτι σπάνια το Layer δείχνει λάθος ποσότητα.

Το οτι εσύ έχεις μπερδευτεί με κάτι δεν σημαίνει οτι είναι όλα μπερδεμένα.
    Ναι είναι περίπλοκος μηχανισμός, οι Σ.Ε είναι περίπλοκες αλλά απολύτως τίποτα δεν είναι μπερδεμένο. Ούτε στο παιχνίδι, ούτε στο φόρουμ.

Επίσης σου απάντησα ήδη παραπάνω. Δεν είναι κατανοητή η απάντηση μου; Τοτέ μπορείς απλά να πεις οτι δεν κατάλαβες και να στα εξηγήσω πιο απλά.

Thread Status:
Not open for further replies.