νοσταλγια στη φαρμα

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by tsimaria, Jan 29, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tsimaria

tsimaria Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα εστειλα στην υποστηριξη μηνυμα αλλα απαντηση δεν πηρα ενω μαζεψα το μαλλι προβατου μου λεει οτι θελω ακομα 2 σε λιγο μαζευω 1 ακομα αλλα μου μενει 1 κ ο χρονος τελιωνει πρεπει να το ξανακανω απο την αρχη η επειδη πηρε παραταση θα συνεχισει ο χρονος

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Η υποστήριξη, σου έχει απαντήσει στο email που έχεις δηλώσει.
    Στο ερώτημα σου αν παίρνει παράταση και ο χρόνος στο χρονόμετρο της αποστολής, λόγω παράτασης του δρώμενου, η απάντηση είναι όχι.
    Θα πρέπει να ξεκινήσεις το συγκεκριμένο βήμα απ την αρχή, με ενεργοποίηση του χρονομέτρου εκ νέου.

3. tsimaria

δεν εχω καποιο μηνυμα στο εμαιλ ομως δεν ειναι αδικο ενω παρεδωσα τα παντα να το ξαναρχισω απο την αρχη δεν ξερω γιατι δεν τα δεχτηκε τα 2 μαλλια προβατου κ χαλασα κ ποσες σ τροφες τωρα πρεπει να το κανω απο την αρχη κ να χαλασω παλι σ τροφες γιατι δεν βγαινει ο χρονος

4. *Kirki*

Η απάντηση σου έχει δοθεί απ την υποστήριξη.
    Ξανακοίταξε το email σου στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Στο τομέα που μπορώ να σου απαντήσω εγώ περί παρατάσεως του χρονομέτρου, έχεις λάβει ήδη απάντηση.

5. tsimaria

ενταξει κλειστο θα το κανω απο την αρχη δεν εχω κ αλλη λυση

6. *Kirki*

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.