νεο φόρουμ

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kroulini, 25/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kroulini

kroulini Νέος ειδικός

καλησπέρα , υπάρχει κάπου οδηγία για την λειτουργία του νέου φόρουμ??αυτό το μου αρέσει και οι πόντοι τι είναι και πώς δουλεύουν, ποιος ο σκοπός??
    ευχαριστώ.

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα,

Μπορείς να μου πεις ακριβώς τι βοήθεια χρειάζεσαι;

3. kroulini

kroulini Νέος ειδικός

δεν καταλαβαίνω τίποτα??ψάχνω να βρώ πράγματα και δεν μπορώ να βρω τίποτα. δεν υπάρχουν οδηγίες λειτουργίας? ψάχνοντας ότι βρούμε??

4. *Pandora*

Σε γενικές γραμμές λειτουργεί όπως το παλιό με κάποιες μικρές διαφορές. Αν έχεις απορία για κάτι είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. Τι ακριβώς ψάχνεις;

5. kroulini

kroulini Νέος ειδικός

οι πόντοι τι κάνουν και ποιός ο σκοπός τους??

6. *Pandora*

Στο νεο φόρουμ υπάρχει η "Λίστα διακεκριμένων μελών" οπού κατατάσσονται οι χρήστες ανάλογα τον αριθμό πόντων τροπαίων.Αυτοί λαμβάνονται ανάλογα τον αριθμό των posts καθώς και τον αριθμό "μου αρέσει". Δεν έχουν κάποια αλλη χρησιμότητα.

Αρέσει στον/ην roi1.
  7. kroulini

kroulini Νέος ειδικός

οκ.

8. *Pandora*

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.