νεος λογαριασμός προβλημα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την 2014chr, 21/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Ζητώ συγνώμη που και πάλιν ενοχλώ αλλά έχω το εξής πρόβλημα:
    Επειδή το google chrome έχει απομνημονεύσει το όνομα και τον κωδικό της φάρμας μου δεν με αφήνει να σβήσω το πεδία και να γράψω άλλο όνομα και κωδικό.Μου γράφει πάντα ότι δεν βρέθηκε τέτοιος συνδυασμός ονόματος και κωδικού..
    Εκτός απο την αρχική μου σελίδα από πού μπορώ να κάνω εγγραφή;;Από το πορτάλ της ΒΡ;;

Αρέσει στον/ην sofiapao76.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Αυτή είναι η αρχική σελίδα του παιχνιδιού

Εκεί που δείχνει το βελάκι, θα συμπληρώσεις ένα διαφορετικό όνομα απο αυτό που έχεις, θα βάλεις έναν κωδικό και ένα email.

3. 2014chr

Το έκανα ήδη καλή μου thumbelina αλλά παρόλο που σβήνω τα συγκεκριμένα πεδία και γράφω νέο όνομα και κωδικό όταν πατάω το παίξε δωρεάν αυτό μου λέει πάλι ότι δεν βρέθηκε τέτοιος συνδυασμός κλπ. Μπήκα όμως από το πορτάλ της ΒΡ και ξεκίνησα...Θα δω μετά όταν βγω και ξαναμπώ αν θα υπάρχει η νέα φάρμα...
    Ευχαριστώ για την απάντηση.Αν θέλετε μην κλείσετε το θέμα σας παρακαλώ...
    Καλή μας συνέχεια.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι να μας ενημερώσεις.

5. 2014chr

Καλησπέρα!
    Το θέμα τακτοποιήθηκε.Ευχαριστώ πολύ thumbelina για την βοήθεια και την υπομονή σου.:inlove:
    Καλό βράδυ και καλή συνέχεια!

6. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλούμε,
    το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.