"ναός των πυλών"

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ioanna6929, 12/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπέρα
    θα ήθελα να ρωτήσω αυτό: όταν παραδώσουμε τα κλειδιά από το πρώτο δωμάτιο τα κλειδιά που περίσεψαν και δε χρησιμοποιήθηκαν χάνονται;;;!!!
    γιατί εγώ αυτό έπαθα... όταν άνοιξε το δεύτερο δωμάτιο τα υπόλοιπα κλειδιά εξαφανίστηκαν, αυτό σημαίνει πως μαζί τους εξαφανίστηκαν και τα αναδυόμενα αλλά και τα φυτά!!!
    θέλω να πιστεύω πως κάτι δε πήγε καλά παρά να πιστέψω πως έχασα τόσα αναδυόμενα και φυτά!!!

Αρέσει στους jimixatz και Louisa.
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο, βλέπεις ποια πύλη μπορείς να ξεκλειδώσεις ανάλογα με τα κλειδιά που έχεις. Βλέπεις για όλες τις πύλες πόσα κλειδιά ταιριάζουν αλλά προφανώς τα κλειδιά που έχεις φτάνουν μόνο για να ανοίξεις την μια πύλη. Τα κλειδιά που δεν χρησιμοποιήθηκαν δεν χάνονται.

Αρέσει στον/ην ioanna6929.
  3. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

καλημέρα, αφού δε χάνονται κάτι εγώ δε θα πρόσεξα σωστά,
    σας ευχαριστώ για την απάντηση.
    το θέμα μπορει να κλείσει :)

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.