ναός πιθήκων

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by ksa161, Nov 10, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ksa161

ksa161 Αρχάριος στο φόρουμ

δεν ΄μπορώ να προχωρήσω μετά την 11η καμάρα, έχω κάποια κλειστά αγάλματα που δεν μπορώ να ενεργοποιήσω, αν και έχω 200 χρυσές μπανάνες

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις την καμάρα και μετά θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις και τα αγάλματα που περιέχονται σε αυτήν.

3. ksa161

Καλημέρα, έχω ξεκλειδώσει και τις 11 καμάρες και δεν μπορώ να πάω στην 12η. Επίσης σε κάθε καμάρα που έχω ξεκλειδώσει υπάρχουν κάποια αγάλματα που δεν μπορώ να ενεργοποιήσω. Ευχαριστώ πολύ.

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Μπορείς να μου δώσεις το id σου και να μου πεις ποιο άγαλμα θες να ξεκλειδώσεις;

5. ksa161

id 3338123
    1η καμάρα τα δυο τελευταία αγάλματα στην πρώτη σειρά
    2η καμάρα το τελευταίο άγαλμα στην πρώτη σειρά και τα δυο τελευταία αγάλματα στη δεύτερη σειρά
    3η καμάρα τα δυο τελευταία αγάλματα στην πρώτη σειρά
    4η καμάρα το τελευταίο άγαλμα στην πρώτη σειρά και το τελευταίο άγαλμα στην δεύτερη σειρά
    5η καμάρα τα δυο τελευταία αγάλματα στην πρώτη σειρά και το τελευταίο άγαλμα στην δεύτερη σειρά
    6η καμάρα το τελευταίο άγαλμα στην πρώτη σειρά
    7η καμάρα τα δυο τελευταία αγάλματα στην πρώτη σειρά και τα δυο τελευταία αγάλματα στην τρίτη σειρά
    8η καμάρα τα τρία τελευταία αγάλματα στην πρώτη σειρά
    9η καμάρα τα τρία τελευταία αγάλματα στην πρώτη σειρά και το τελευταίο άγαλμα στην δεύτερη σειρά
    10η καμάρα το τελευταίο άγαλμα στην πρώτη σειρά
    11η καμάρα τα δυο τελευταία αγάλματα στην πρώτη σειρά

ευχαριστώ και πάλι

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έχεις ξεκλειδώσει όλες τις καμάρες και όλα τα αγάλματα. Δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις κάτι παραπάνω.

7. ksa161

Ευχαριστώ πολύ.

8. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλούμε

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.