ναος των πιθηκων

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την vickychris29, 21/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vickychris29

vickychris29 Ανερχόμενος συντάκτης

καλημερα σας! απο οσο εχω διαβασει εχουμε αν οχι πολλοι αρκετοι το ιδιο προβλημα με το ξεκλειδωμα στο ναο.ειναι πολλες οι μπανανες που ζηταει για καθε προιον και ειναι φυσικο οτι ακομα και οι παλιοτεροι παικτες να μην τα εχουμε ξεκλειδωσει ολα. εγω για παραδειγμα δεν εχω την πισινα φωκιας. πιστευω οτι θα επρεπε να εχουμε τηνεναλλακτικη λυση ειτε να ακυρωνουμε το τοτεμ που ξεκινησαμε αν μας λειπει κατι ειτε να μπορουμε να το αγορασουμε απο την λαικη. θα μου πειτε ας μην διαλεγες το συγκεκριμενο τοτεμ. λαθη κανουμε ολοι το θεμα ειναι να μας δινεται η δυνατοτητα να τα διορθωνουμε. και μην μου πειτε να το ξεκλειδωσω...απο χθες προσπαθω... ειχα 21 μπανανες τις εφτασα 37 αλλα η πισινουλα θελει 45....μπορειτε να μου δωσετε καποια αλλη λυση που δεν σκεφτηκα ηδη;

2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Καλημέρα,
    δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις από το να συγκεντρώσεις χρυσές μπανάνες.

3. vickychris29

vickychris29 Ανερχόμενος συντάκτης

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! αυτο σημαινει οτι πρεπει να το ξεχασω το δρωμενο...κριμα και μου αρεσε πολυ

4. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Παρακαλώ

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.