νέα δώρα στο χωριατοροδάνι

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την elpidoforos1961, 2/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. elpidoforos1961

elpidoforos1961 Προχωρημένος

στην επίσημη ανακοίνωση της 11-05-2016 σχετικά με το θέμα, αναφέρεται, μεταξύ των άλλων, ότι προστέθηκαν και ροζ αναβαθμίσεις όλων των ζώων. προσωπικά εγώ δεν διαπίστωσα κάτι σχετικό. ερωτώ λοιπόν την συντονιστική ομάδα, πότε θα συμβεί αυτό ή αν έχει προγραμματιστεί για το εγγύς μέλλον.

Αρέσει στον/ην graganta.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Οπως ενημερωθήκαμε απο την ομάδα του Farmerama, εχουν προστεθεί στο ροδάνι απλά οι πιθανότητες είναι πάρα πάρα πολύ χαμηλές.
    Ομως η τεχνική ομάδα ερευνεί το θέμα και ίσως αυξηθούν οι πιθανότητες και τότε θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Επίσης να σε ενημερώσω οτι οι ροζ αναβαθμίσεις είναι επί των πλείστων στους πάρτι γύρους και όχι στους καθημερινούς.

3. elpidoforos1961

elpidoforos1961 Προχωρημένος

το γνωρίζω ότι είναι στους πάρτι γύρους. δεν αναφέρθηκα καν στις πιθανότητες που μπορεί κάποιος να κερδίσει μία ροζ αναβάθμιση. απλώς σ' εμένα δεν εμφανίστηκε ούτε ένας για δείγμα, τόσο καιρό. γι' αυτό και η απορία μου. θα περιμένω να δω τις επόμενες επίσημες ανακοινώσεις. μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

Αρέσει στον/ην graganta.
  4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.