νέα έκταση νησιού

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την fisherman65, 5/9/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. fisherman65

fisherman65 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα. Δεν δουλεύει ο βοηθός συγκομιδής στη νέα έκταση μπαχαμαραμα. ID: 5022748
    Επίσης έχω κι άλλα προβλήματα με το παιχνίδι. Να τα πω τώρα ή να κάνω μία ανάρτηση για το καθένα;

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Πατάς το κουμπί που είναι για τα κατοικίδια και δεν τα μαζεύει;

upload_2025-9-5_11-16-41.png

3. fisherman65

Ωχ.. πατούσα το άλλο κουμπί. Εντάξει τώρα. Να πω και τα υπόλοιπα;

4. -*thumbelina*-

Ναι πες και τα υπόλοιπα...

5. fisherman65

Ευχαριστώ. Το πρωί που μαζεύω συμβαίνει το εξής: Αν είμαι στον client, μετά από λίγα λεπτά, χάνεται τελείως αλλά παραμένει ο browser. Αν είμαι στο unity, στον ίδιο χρόνο παρουσιάζεται λευκή εκτυφλωτική οθόνη, χάνεται και ο browser και δεν μπορώ να το κλείσω γιατί με κουράζει αυτή η οθόνη. Ετσι περιμένω, εμφανίζεται το ξύλινο πλαίσιο και με μία ανανέωση επανέρχεται. Αυτό συμβαίνει και δεύτερη φορά μετά από 15 λεπτά περίπου, άσχετα σε ποια έκταση βρίσκομαι. Σε όλο αυτό το διάστημα ο βοηθός δεν μεταβάλλει τον υπολειπόμενο χρόνο. Δηλαδή δείχνει 00:58 για παράδειγμα ενώ έχουν περάσει 20 λεπτά. Μαζεύω πρώτα τις εκτάσεις με διακοσμητικά.

6. -*thumbelina*-

Δεν κατάλαβα ακριβώς... Έχεις ταυτόχρονα ανοιχτό το client και το browser;

7. fisherman65

όχι. όταν κλείνει ο πρώτος, ανοίγω τον δεύτερο αλλά και εκεί συμβαίνουν αυτά που περιέγραψα.

8. -*thumbelina*-

Θα πρέπει να μπαίνεις σε μια απο τις δύο εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές εναλλάξ μέσα σε λίγα λεπτά, δημιουργείται πρόβλημα.
    Σου έκανα ένα καθαρισμό σε cache και cookies και δοκίμασε να μπαίνεις απο μια εφαρμογή περιμένοντας να ανταποκριθεί, αν σου κολλάει.

9. fisherman65

Αυτά συμβαίνουν εδώ και 2-3 μήνες. Τις περισσότερες φορές (9 στις 10) μπαίνω κατευθείαν στο unity αλλά και πάλι παρουσιάζονται τα προβλήματα. Θα κοιτάξω και αύριο πρωί και αν ειναι εύκολο θα σου πω τι έγινε.

10. -*thumbelina*-

Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό να μας πεις αν διορθώθηκε.

11. fisherman65

Ευχαριστώ και πάλι. Αν μπορώ να βοηθήσω αν και δεν ξέρω καλά, το φαινόμενο έχει σχέση με το χρόνο και όχι με την έκταση που ανοίγω. Εχω δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς διαδοχικών ανοιγμάτων των εκτάσεων και πάντα εμφανίζεται η άσπρη οθόνη. Ισως γεμίζει ο buffer εισαγωγής, τι να πω, δεν ξέρω. Καλή συνέχεια.

12. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Τι είναι ο buffer εισαγωγής; o_O

13. fisherman65

Καλημέρα σε όλους. Ειναι εξάρτημα hardware, δεν έχει σχέση με το παιχνίδι, υποθέτω. Πάντως και σήμερα εμφανίστηκε η άσπρη οθόνη. Αν δεν ήταν τόσο εκτυφλωτική ωστε να προκαλεί πονοκέφαλο στιγμιαία, θα το άφηνα όπως το άφησα τόσους μήνες. Αλλά δεν πάει άλλο. Επίσης όταν βγήκα από την κοιλάδα για να μπω στη φάρμα, η στήλη με τα μπόνους των διακοσμήτικών δεν αναδυόταν και έκανα ανανέωση. Σας ταλαιπωρώ αλλά και τι να κάνω;

14. -Snorkel-

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι.
    Προφανώς φταίει το hardware σου αν και δεν υπάρχει τίποτα που ονομάζεται buffer εισαγωγής.

Τελευταία επεξεργασία: 6/9/25
  15. fisherman65

Δεν το νομίζω και να σου πω γιατί: ο υπολογιστής είναι καινούριος, 6 μηνών και καλή μάρκα. Μπορώ να την πω αν θέλεις. Τα προβλήματα δεν παρουσιάστηκαν από την πρώτη μέρα που τον πήρα αλλά κατι μήνες αργότερα.
    Το να έχω τόσα πολλά προβλήματα και να μου λες ότι δεν φταίει το παιχνίδι, απλά δεν στέκει. Δεν είναι ένα και δύο αλλά πολλά. Ειναι δυσλειτουργία. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός από το αναφέρω τα προβλήματα που έχω. Μπείτε μία μέρα και παρακολουθήστε, αφού λέτε ότι όλα καταγράφονται, να δείτε και οι ίδιοι τι συμβαίνει.

16. -Snorkel-

Μπορείς να μου δείξεις ένα ποστ ενός άλλου συμπαίκτη σου που να έχει το ίδιο πρόβλημα; Έψαξα και δεν βρήκα κάτι.

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται σε ολόκληρο το κόσμο να είσαι ο μοναδικός που να έχει αυτό το πρόβλημα και να φταίει το παιχνίδι;

17. fisherman65

Οχι δεν μπορώ. Δεν παρακολουθώ. Αλλά γιατι πρέπει να το έχει κι άλλος για να είναι πρόβλημα; Δεν μπορεί να το έχει μόνο ένας; Και σκέψου και το άλλο; Ακόμα κι αν φταίει σε κάποιο βαθμό το υλικό, σίγουρα δεν ευθύνεται για τον βοηθό που δεν μετράει τον χρόνο. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος που σκόπιμα προκαλεί δυσλειτουργίες στον υπολογιστή μου. Πριν καιρό, είχε μπει στη φάρμα κάποιος ενώ ο υπολογιστής ήταν κλειστός και πούλησε όλα τα αρώματα.. Το θυμάσαι αυτό;

18. -Snorkel-

9.3.2 Ο χρήστης δεσμεύεται για την αυστηρά εμπιστευτική μεταχείριση των μη-δημόσιων στοιχείων Λογαριασμού και πρόσβαση, σε σχέση με τρίτους. Η δέσμευση εμπιστευτικότητας επεκτείνεται σε φίλους, οικεία πρόσωπα, συγγενείς και άλλους παίκτες (για παράδειγμα, συμπαίκτες ή μέλη της ίδιας clan/φατρίας) ή άλλους Χρήστες των Υπηρεσιών. Οι Χρήστες θα ενημερώσουν άμεσα τη Bigpoint, εφόσον θεωρούν πιθανή την περίπτωση ή γνωρίζουν με βεβαιότητα ότι αναρμόδιοι τρίτοι γνωρίζουν τα στοιχεία πρόσβασης. Η Bigpoint συμβουλεύει τους Χρήστες να το κάνουν αυτό μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Στην περίπτωση όπου ένας τρίτος κάνει χρήση ενός λογαριασμού, κατόπιν αποκόμισης των στοιχείων πρόσβασης επειδή ο χρήστης δεν τα ασφάλισε επαρκώς από τυχόν πρόσβαση τρίτων σε αυτά και σε περίπτωση όπου διεξήχθησαν παραβάσεις νόμων ή κανονισμών της σύμβασης, οφείλει ο χρήστης να αποδεχθεί κάθε υπευθυνότητα, σαν να ήταν ο ίδιος που έκανε χρήση του λογαριασμού. Η Bigpoint δικαιούται να θεωρεί κάθε πρόσβαση με τα στοιχεία του χρήστη ως πρόσβαση του ιδίου του χρήστη. Η Bigpoint συνιστά την τακτική αλλαγή των κωδικών πρόσβασης για λόγους ασφαλείας. Ο χρήστης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη χρήση του λογαριασμού του.

Αν λοιπόν νομίζεις οτι κάποιος έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σου, αλλαξε τους κωδικούς πρόσβασης.
    Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.