μωρακια

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την coku2010, 19/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. coku2010

coku2010 Ανερχόμενος συντάκτης

Δεν καταλαβα τελικα τι γινεται στα μωρακια
    Αν βαζεις 4 απλα ζωα + 2 τροφες και περνεις πισω παλι 4 απλα που ειναι η διαφορα?
    στην κανονικη εκτροφη περνεις τουλαχιστον ενα επομενης γενιας.
    Τι δεν εχω καταλαβει?

Αρέσει στον/ην ellee68.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο συγκεκριμένος στην περιγραφή της ερώτησης σου καθώς η παραπάνω ερώτηση είναι δυσνόητη.
    Ετσι θα μπορέσουμε και εμείς πιο εύκολα να σε βοηθήσουμε.
    Μάλλον εννοείς κατα το δρώμενο "εκρηξη γεννήσεων"
    Αν ναί, τότε κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Γιατι πάντα παίρνεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα συν ένα τυχαίο ζώο ή 4 απλά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βάζεις 4 ζώα και να πάρεις πάλι πίσω 4 ίδια ζώα!

3. coku2010

Α.οχι σε διαδικασια γεννητουρια
    "Με μια πιθανοτητα 20% περνεις πισω 4 κανονικα ζωα μετα την διαδικασια εκτροφης, η λαμβανεις περιστασιακα ενα τυχαιο ζωωο εκτροφης"
    Καταλαβατε τιποτα?
    Εγω καταλαβα οτι με 20% πιθανοτητα 4 βαζεις 4 περνεις , και περιστασιακα ΔΕΝ περνεις 4 απλα ,αλλα 1 τυχαιο εκτροφης

Β. στα γεννητουρια .. ας καταλαβουμε πρωτα το απλο και παμε παρακατω

παραδειγμα . βαζω 4 καφε κοτες τι θα παρω ? α, αν εχω ενεργοποιησει μωρακια
    β. αν δεν εχω ενεργοποιησει μωρακια

Ευχαριστω εκ των προτερων για την λυση του γριφου .

Αρέσει στον/ην ellee68.
  4. -Snorkel-

Για άλλη μια φορά θα σε παρακαλέσω να δυατυπώνεις σωστά και κατανοητά την ερώτηση σου.
    Λυπάμαι αλλά έτσι δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Εννοείς την ρούνα από το δέντρο της σοφίας;

5. coku2010

Ακριβως . Εκτρεφω 4 καφε κοτες . Τι θα παρω αν εχω ενεργοποιησει την ρουνα απο το δενδρο της σοφιας και τι θα παρω στην περιπτωση που Δεν την εχω ενεργοποιησει?

Αρέσει στον/ην ellee68.
  6. -Snorkel-

Δεν βλέπω όμως σε καμία από τις δύο προηγούμενες αναρτήσεις σου, να αναφέρεις κάτι για την ρούνα.
    Δυστυχώς δεν έχουμε μαντικές ικανότητες να καταλάβουμε τι εννοείς. Θα ήταν καλό και χρήσιμο την επόμενη φορά , να μας περιγράψεις σωστά την ερώτηση σου για να μπορέσουμε να σου δώσουμε την σωστή απάντηση.

Εκτρέφοντας 4 κότες θα πάρεις 1 καφέ κότα.
    Αν έχεις ενεργοποιημένη την ρούνα, έχεις 20% πιθανότητες να πάρεις 1 καφέ κότα & 4 απλές ή 1 καφέ κότα & 1 επιπλέον κότα επόμενης γενιάς.