μυστηριώδεις δενδρυλια

Η συζήτηση στο 'Ενημερώσεις & Ιδέες' ξεκίνησε από τον/την bilbo, 11/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

Γεια σας , αποφάσισα και εγώ να σας πω την ιδέα μου.Η ιδέα μου λοιπόν είναι ένα καινούργιο δεντρό που να σου δίνει ένα πόσο χαρτοτάλιρα την μέρα (π.χ. 100,000 την μέρα)για να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Επίσης θα ήθελα να σας παρακαλεσω να βγάλετε για μια τελευταία φόρα το φιορινοδεντρο για πολλούς παίχτες που δεν σας πρόλαβαν, η στο επόμενο μυστηριώδες δενδρύλια να βγούνε όλα τα δεντρά μαζί , αυτά ακόμα που έχουν εξαφανιστεί αυτή είναι η ιδέα μου και πιστεύω είναι και χρήσιμη για τους νέους παίχτες άλλα και για αυτός που ήθελαν να αποκτησουν κάτι και δεν το πρόλαβαν η δεν μπόρεσαν. Άλλα επιμένω να βγει για μια τελευταία φορά το φιορινοδεντρο διότι έχετε να το βγάλετε κοντά στα τέσσερα χρονια και οι παίχτες του φαρμεραμα έχουνε 10πλασιαστει. Ευχαριστώ όσους δώσουν την προσοχή τους και με βοηθήσουν λέγοντας την γνώμη τους.

Αρέσει στους anastasia-ancy, eeelenaki και .αστερακι.
  2. kaltsula

kaltsula Ανερχόμενος συντάκτης

ωραια η ιδεα για δεντρο που να δινει ενα ποσο χορτοταλιρα την ημερα. 100.000 ειναι υπερβολικο.θα μπορουσε να ειναι αναλογα με το επιπεδο του καθε παιχτη. οσο για το φιορινοδεντρο ...πολυς ντορος για το σχεδον τιποτα...ηταν ενα δεντρο για περιορισμενο διαστημα.οποιος προλαβα προλαβε. στο σινεμα βλεποντας 3 βιντεακια την ημερα μπορεις να παρεις 2 φιορινια την ημερα. και το παρε δωσε για αυτο το λογο γινεται.για να δωσουμε αυτα που δε θελουμε ή μας περισσευουν και να παρουμε κατι που θελουμε οπως τα δεντρα που δινουν προιοντα.θα προτιμουσα να βγαλουν καινουρια δεντρα με προιοντα.παιχνιδι ειναι.τα παλια ειναι παλια.τα καινουρια μας ενδιαφερουν.να βγει κατι αλλο.διαφορετικο.

Αρέσει στον/ην eeelenaki.