μυστηρια δεντρα γκιμπλι απο δρωμενο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την alexbas, 19/3/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. alexbas

alexbas Δούκας του φόρουμ

καλημερα ... ολοκληρωσα το 2ο βημα του τρεχωντος δρωμενου αλλά δεν βλεπω τα μυστηρια δεντρα γκιμπλι που επρεπε να λαβω ως αμοιβη... εψαξα στα υπαρχοντα μου στην κατηγορια δεντρα κ ειδα μονο 6 μυστηριωδη δεντρα αυτα της αμοιβης του 3ου βηματος που εχω επισης ολοκληρωσει αλλα πουθενα τα γκιμπλι...
    αναμενω τη βοηθεια σας....
    ευχαριστω εκ των προτερων...

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

3. alexbas

βεβαια..
    Χρήστης: alexbasID: 33511153

4. -*thumbelina*-

Έχεις πάρει 6 μυστηριώδη δενδρύλλια Γκίμπλι απο το δεύτερο βήμα, τα οποία είναι δενδρύλλια της φάρμας. Το τρίτο βήμα δεν δίνει μυστηριώδη δενδρύλλια αλλά φυντάνια βελανιδιάς, εργαλείο για την κατασκευή εργαστηρίου τρούφας.

5. alexbas

εχετε απολυτο δικιο κολλησε το μυαλο μου λυπαμαι για την, χωρις λογο, ταλαιπωρια που σας εβαλα... ευχαριστω κ παλι κ καλη σας συνεχεια....

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ, καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.