μπόνους ζάρι

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την GEPPO1, 19/7/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημέρα σας.. ενώ έχω 11 μπόνους ζάρια,το παιχνίδι δεν μου επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσω.. υπάρχει κάποιος περιορισμός στις ημερήσιες μπόνους ζαριές?? τις προηγούμενες μερες τις χρησιμοποιούσα διαρκώς.. εχω κάνει κάτι λάθος?? ευχαριστώ

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Το μπόνους ζαρι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο όταν έχεις διαθέσιμες ζαριές.
    Όχι οταν έχεις τελειώσει το παιχνίδι.

3. GEPPO1

ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.. το πάτησα οταν είχα μια ακόμη διαθέσιμη ζαριά και πάλι δεν με άφησε να παίξω επιπλέον απο τις τρεις καθιερωμένες.. δεν ξερω τι συμβαίνει.. αυτό το πρόβλημα παρουσιάστηκε εχθές μετά τις 1.00..μέχρι εκείνη την στιγμή χρησιμοποιούσα συνέχεια την μπόνους ζαριά.. το ID: 19100050 μήπως βοηθήσει σε κάτι?? επίσης τώρα που ξαναδιάβασα πιο προσεκτικά μήπως δεν έχω καθόλου το ενισχυτικό <<επιπλέον ζαριά>> και αν μπορώ να το τσεκάρω ή πως μπορώ να το αποκτήσω μιας και όλους τους συνδυασμούς τους εχω κάνει και δεν μου το δίνει ως επιπλέον δώρο.. συγνώμη αν δεν ημουν κατανοητή.. μιλάω για την επιπλέον ζαριά οχι για το επιπλέον ζάρι.. σορυ για το μπερδεμα

4. -Snorkel-

Εντωμεταξύ στο screenshot έχεις 11 επιπλέον ζάρια όχι ζαριές. :p

Μπόνους zάρι ή επιπλέον ζαριά; Αν δεν μας λες τι ακριβώς θέλεις, δεν μπορούμε να μαντεύουμε.

5. GEPPO1

μάλλον εχω μπερδευτει πολύ με τα επιπλεον ζάρια και τις επιπλέον ζαριές.. μιλάω για την επιπλέον ζαριά.. δηλαδή το παιχνίδι μου δίνει 3 ζαριές και εγω θέλω να παίξω και την τέταρτη

6. -Snorkel-

Δεν έχεις καμία. Δεν είναι λογικό να μην μπορείς να την χρησιμοποιήσεις?

upload_2025-7-19_10-17-45.png

7. GEPPO1

εμμμ τώρα το ξεδιάλυνα και εγω.. με αυτές τις μπερδεψούρες πρέπει να λειτουργεί το μυαλό μας σαν πυρηνικοί φυσικοί:p κουβέντα στην κουβέντα όμως το κατάλαβα οτι άλλο το επιπλέον ζάρι άλλο η επιπλέον ζαριά.. μην με μαλώνεις σνορκελ,, 15 χρόνια πριν που ξεκινήσαμε αλλιώς δούλευε το μυαλό και αλλιώς τώρα.. τώρα έχω λίγο χρονοκαθυστέρησηxD.. ευχαριστώ για την υπομονή σου

8. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.