μπονους φυτων

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by xara2011, Mar 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

καλη σας μερα :)
    Θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι εχω μπερδευτει πολυ με τα μπονους απο φασολια,κατοικιδια,βιοτεχνικα κτλ ...
    Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε εν ολιγης ....εχω ενεργοποιημενα τα εξης :
    δρακο,κορακι,2 κουκουβαγιες , μπονους φυτων ιβεντ (10% ), μπονους φυτων νησιου (25% διωρο) ,κολοκυθο/τα, πασχαλινη, ψωμι καροτου ποσα πε πρεπει να μου δινει το τετραγωνο καρπουζι σε καθε μικρο χωραφακι στους χωρους της φαρμας και ποσο στο νησι ,επισης και η τετραγωνη κολοκυθα ......

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Δυστυχώς δεν θα μπορούμε να απαντάμε πόσους π.ε θα πάρεις από κάθε συνδυασμό βιοτεχνικών, σειρών και διαφόρων bonus. Οπως καταλαβαίνεις αυτό είναι αδύνατον να γίνει.
    Μπορείς μόνη σου να αθροίσεις τα Bonus και να δείς το άθροισμα του ποσοστού.

Επίσης το Bonus φυτών νησιού δεν υπολογίζεται στα φυτά δρώμενου.

3. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Δεν ηξερα οτι δεν μετραει το μπονους νησιου στα φυτα δρωμενων ...ευχαριστω για την ενημερωση !!;)
    Το θεμα ειναι οτι εκανα την αθροιση.... ...εννοειται πως ολα λειτουργουν αθροιστικα ετσι δεν ειναι ? .....ομως αλλο νουμερο μου βγαινει στο κομπιουτερακι και αλλο μου δειχνει το φυτο μου .....δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος :oops:

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θα αθροίσεις τα ποσοστα μόνο. Το συνολικό άθροισμα του ποσοστού θα είναι αυτό που μετράει στους π.ε
    Μηπως αθροίζεις και τα ποσοστά και τους π.ε?

5. xara2011

xara2011 Έμπειρος

οχι βεβαια :) αθροιζω το ποσοστο και το προσθετω .....πχ 185% Χ 12=22,2 σωστα? ...........με ολα τα μπονους ενεργα μου εδειχνε 33 πε το χωραφακι o_O......υπολογιζω κατι λαθος? .....

6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Ναι υπολογίζεις λάθος.
    Οι πόντοι βγαίνουν απ το άθροισμα των πόντων που δίνει το κάθε χωραφάκι σκέτο, χωρίς τα έξτρα ποσοστά, από κατοικίδια και βιοτεχνικά και σύννεφα, συν τους πόντους απ τα ποσοστά των μπόνους.

Στην περίπτωση σου δηλαδή, 12+185%=34,2

7. xara2011

xara2011 Έμπειρος

ναι ναι .....εχετε δικιο δεν εκανα την προσθεση και για αυτο μπερδευτηκα .....μαλλον επειδη δεν ειχα πιει καφε ακομα :p τι μπλεξιμο .....
    ευχαριστω πολυ !!!! Καλη συνεχεια :)

8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι. :)

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.