μπονους σοδειας

Discussion in 'Γενικά προβλήματα' started by nana, Feb 23, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nana

nana Ειδικός του φόρουμ

Καλησπερα σας Μια ερωτηση παρακαλω πολυ Τα μπονους σοδειας στην διαμαντενια και χρυση θεση, επηρεαζουν και τα αντικειμενα εμπειριας που ειναι τοποθετημενα στον λουλουδοτοπο στην παιδικη χαρα και οπου αλλου εχω τοποθετησει?
    Ευχαριστω πολυ

2. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Μπορείς σε παρακαλώ να μου διευκρινίσεις ποια μπόνους εννοείς; Αν εννοείς το 100%, 200% και 300% , αντίστοιχα, αυτά είναι για συγκομιδές φυτών, δέντρων, ζώων κοκ.
    Για τα διακοσμητικά είναι άλλα μπόνους.

3. nana

nana Ειδικός του φόρουμ

Τα μπονους συνολικων εσοδων στη διαμαντενια θεση

4. -*Hermes*-

Όχι.
    Το συνολικό μπόνους εσόδων είναι γι αυτά που σου είπα παραπάνω. Αφορά δηλαδή συγκομιδές εκτός των διακοσμητικών.
    Για τα διακοσμητικά είναι αυτά που λένε "Μπόνους Συγκομιδής ΠΕ/ΤΠΕ" ή "Μπόνους ΠΕ/ΤΠΕ αντικειμένων".
    Αυτά δηλαδή:

upload_2025-2-23_15-0-58.png

5. nana

nana Ειδικός του φόρουμ

Ναι Ευχαριστω πολυ Θα βαλω σε ολα τα χωραφια διακοσμητικα ως το επομενο δρωμενο ,και ηθελα να ξερω για τα συγκεκριμενα αν μου δινουν ποντους εμπειριας στα διακοσμητικα Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

6. -*Hermes*-

Ναι, βέβαια.
    Αν βάλεις διακοσμητικά βάλε αυτά που σου έδειξα. Μη χαλάσεις τα άλλα πολύτιμα της σοδειάς.
    Καλές συγκομιδές ΠΕ λοιπόν :music:

Καλή συνέχεια.
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.