μπονους σοδειας

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την ΛΙΤΣΑΚΙ, 8/2/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΛΙΤΣΑΚΙ

ΛΙΤΣΑΚΙ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

γεια σας. κερδισα σημερα στο ροδανι το μπονους +1 για τα φυτα και ενω ημουν οριακα να μαζεψω τα φυτα μου (προπορευομουν ενα λεπτο διπλοτσεκαρισμενο) ξαφνικα το μπονους εληξε αυτο ενα λεπτο νωριτερα και δεν προλαβα. γιατι συναιβει αυτο; το θεωρω αδικια γιατι καθομουν σαν τη χαζη για να προλαβω και στεναχωρηθηκα παρα πολυ. θεωρουμαι αδικιμενη.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να μου δώσεις το id σου;

3. ΛΙΤΣΑΚΙ

litsa1603ID: 19050069

4. -*thumbelina*-

Θέρισες τη βασική φάρμα στις 14:39:09 και το άγριο λιβάδι στις 14:39:42 και το μπόνους έληξε στις 14:38:15
    Δυστυχώς για λίγα δευτερόλεπτα δεν πρόλαβες το μπόνους σοδειάς.

5. ΛΙΤΣΑΚΙ

προλαβαινα να θερισω σιγουρα την βασικη γιατι προπορευομουνα μερικα δευτερα (ειμαι σιγουρη για αυτο γιατι το διπλοτσεκαρα). και ξαφνικα αντιστραφηκαν οι χρονοι. συνηθως δεν ασχολουμαι με τετοια πραγματα αλλα αυτο επειδη ετυχα να το τσεκαρω και αγορασα και κοπριες (πανε και τα χαρτοταλοιρα). Λυπαμαι

6. -*thumbelina*-

Τα Logs που σου ανέφερα δείχνουν ακριβώς την ώρα που έληξε το μπόνους με ακρίβεια δευτερολέπτων. Προφανώς θα έβλεπες το μπόνους οτι λήγει σε 00:01 και προφανώς μπερδεύτηκες οτι έχεις ακόμα ένα λεπτό.
    Λυπάμαι που δεν προλαβες για λίγα δευτερόλεπτα.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.