μπονους και κομικ

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την xara2011, 27/10/23.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

καλησπερα σε ολους !!

εχω μερικες ερωτησεις παρακαλω αν μπορειτε να ε βοηθησετε

1. τον επιταχυντη δεντρων που αυξανει την παραγωγη και αυτον μειωνει το χρονο θα τα καταναλωσω και τα δυο πριν μαζεψω τα πιξελοδεντρα ?

2. το ουφαδικο θα το ενεργοποιησω θα μαζεψω τις καρδουλες και θα ξαναταισω για να κερδισω το 50 % ? η το λεω λαθος ?

3. τι εννοουν οι συμπαικτες μου οτι πρεπει ξημερωματα να μπεις να το παρεις για το κομικ...δεν εχω καταλαβει ,τι ακριβως κανουμε ?

ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις !!!!

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Η διαδικασία έχει ως εξής,
    -παίζουμε το μίνι παιχνίδι, κερδίζουμε τα μπόνους, εαν γίνει αυτό μέσα σε 90 δευτερόλεπτα τα παίρνουμε διπλά.
    -καταναλώνουμε τα μπόνους και εάν τα έχουμε πάρει διπλά περισσεύει και ένα μπόνους για το ουφάδικο.
    (Αρκεί στο ένα μίνι παιχνίδι να έχεις επιλέξει το 50% του ουφάδικου και στο άλλο ένα απ τα εναπομείναντα μπόνους )
    -μαζεύουμε δέντρα φυτά και ουφάδικο, σπέρνουμε το φυτό εκ νέου και ταίζουμε το ουφάδικο.

Την υπόλοιπη μέρα δέντρα και φυτά τα μαζεύουμε χωρίς μπόνους ενώ μετά από 9 ώρες και κάτι λιγότερο που θα είναι έτοιμο το ουφάδικο, καταναλώνουμε το μπόνους που μας έχει περισσέψει απ το πρωινό παιχνίδι και ξαναταίζουμε το ουφάδικο.

Αυτό που μας ρωτάς για το τι λένε οι συμπαίκτες σου καλό είναι να ρωτήσεις τους ίδιους.

3. xara2011

xara2011 Έμπειρος

εγω δηλ τωρα που εχω ετοιμα τα δεντρα και οχι το ουφαδικο πειραζει να καταναλωσω μονο αυτα τα δυο ?

[​IMG] [​IMG]

και να καταναλωσω τον επιταχυντη του ουφο οταν ειναι εκεινα ετοιμο ?...σε 10 ωρες περιπου ...

επισης αν εγω μπω στο παιχνιδι αυριο οτι ωρα μπορεσω θα παρω τα δωρεαν παιχνιδια η τα παιρνω συγκεκριμενη ωρα ?

συγνωμη αν σας μπερδευω με πολλες ερωτησεις ..προσπαθω να καταλαβω

4. *Kirki*

Τα μπόνους τα καταναλώνεις όποτε θέλεις.
    Τα 2 παιχνίδια τα δωρεάν τα παίρνεις όταν κάνεις log in.....σα το σγουρομάλλη είναι και αυτά.
    Τι σε μπερδεύει δε μπορώ να καταλάβω.

5. xara2011

xara2011 Έμπειρος

προσπαθω να πετυχω το καλυτερο τροπο στο πως θα παιξω επειδη ακομα νιωθω οτι δεν το εχω ...
    το ξερω οτι μπορω να τα καταναλωσω οποτε θελω ,τι ειναι καλυτερο ψαχνω ...
    διαβασα για το δωρεαν παιχνιδι και σε σχολιασμο της Χαρας ,το καταλαβα

ευχαριστω πολυ για ολα

6. *Kirki*

Τα μπόνους τα καταναλώνεις όποτε εσύ θεωρείς ότι πρέπει μέσα στη μέρα. Εάν έχεις πάρει 2 μπόνους στα ουφάδικα φροντίζεις να τα καταναλώσεις έτσι ώστε να έχεις δύο μαζέματα τη μέρα στα ουφάδικα. Ετσι ώστε να έχεις 6 καρδούλες τη μέρα που έχουν και τη μεγαλύτερη καταθετική αξία.

Τα άλλα δύο μπόνους τα καταναλώνεις όποτε θεωρείς εσύ μέσα στη μέρα ότι έχεις χρόνο μπροστά σου να μαζέψεις ξανά και ξανά τα δέντρα.