μπερδευτηκαν

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την .sofaki., 13/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .sofaki.

.sofaki. Άρχων του φόρουμ

το βασικο χωραφι με το ξεφωτο του δασους και αντι να μαζευτουν τα ζώα μου στο ξεφωτο μαζευτηκαν τα φυτα στο βασικο χωραφι οταν ενεργοποιησα τον αγροτικο βοηθο.ηθελα ομως να μαζεψω τα φυτα με τσατνι που δεν ειχα ενεργοποιησει ακομη με αποτελεσμα να χαθουν τα μισα μου φυτα.μου σβηστηκε το προβλημα πριν λιγο απο τα τεχνικα προβληματα που το ανεφερα,δεν ξερω γιατι ,τωρα ελπιζω να μην συμβει το ιδιο.

2. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα,

Το θέμα σου διαγράφηκε γιατί χρησιμοποιείς αόριστους τίτλους και απαγορεύεται.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το παιχνίδι. Αυτό συμβαίνει αν η σύνδεση σου δεν είναι καλή και αργεί να αποθηκεύσει τις ενέργειες και τις αλλαγές που έχεις κάνει. Δυστυχώς δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε περαιτέρω.

3. .sofaki.

δεν μπορεσα να καταλαβω τι τιτλους πρεπει να βαζω. καλημερα εγραψα προχθες μου εγεινε παρατηρηση .ειπα να ξεκινησω με μια απλη λεξη παλι τα ιδια. αν θελετε πειτε μου τι τιτλους να χρησιμοποιω .ευχαριστω

4. *Pandora*

Να μπορει να γινει κατανοητο το ειδους του προβληματος απο τον τιτλο. Πχ Πρόβλημα με το θέρισμα. Όχι μια λεξη μπερδευτηκε. Καποιος συμπαικτης σου που θα την δει, δεν θα καταλάβει σε περιπτωση που εχει παρόμοιο προβλημα, για να ανοιξει το θέμα να διαβασει.

Για το αρχικό σου πρόβλημα έχεις κάποια άλλη απορία;

Αρέσει στον/ην maria071966.
  5. .sofaki.

οκ.καταλαβα. ευχαριστω.
    ----------------
    ισως και ναναι ετσι οπως τα λετε. λογω κακης συνδεσης. ευχομαι να μη μου ξανατυχει:)

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 13/2/15
  6. *Pandora*

Επίσης απαγορευεται το διπλοποσταρισμα. Μπορείς να επεξεργαστείς το αρχικό σου μήνυμα αν θέλεις να προσθέσεις κάτι.

Παρακαλώ. Καλή συνέχεια.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.