μη παραλαβη δωρων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την angy7777, 2/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. angy7777

angy7777 Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπερα..δυστυχως δε μπορω να παραλαβω τα δωρα που μου εχουν στειλει. μπορειτε να με βοηθησετε?

ID 11422276

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλησπερα ,
    μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις , τι δώρο σου έχουν στείλει και δεν το παρέλαβες και από ποιον παίκτη

3. angy7777

ολα τα δωρα ας αναφερθω τωρα για τις πυξιδες που διαπιστωσα οτι μου την εστειλε ενας γειτονας αλλα εγω δεν την παρελαβα και ονομαζεται politzenh,δεν εχω κανει ερευνα για τους υπολοιπους αλλα εδω και 4 μερες δεν περνω τιποτα

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα δώρα και τα λαμβάνεις κανονικά.

Μηπως αυτός είναι δικός σου λογαριασμός ο politzenh;
    Αν ναι, τοτε να στέλνεις δώρα απο δικό σου λογαριασμό απαγορεύεται απο τους κανόνες του παιχνιδιού

5. angy7777

οχι η politzenh δεν ειναι δικος μου λογαριασμος φυσικα ειναι μια κολλητης φιλης που την ρωτησα αν εστειλε δωρο σημερα και μου ειπε πως ναι αλλα εγω εξακολουθω να μην περνω τιποτα και απο κανενα δειτε το σας παρακαλω.ευχαριστω

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οπως σου είπα και πρίν, παραλαμβάνεις κανονικά τα δώρα σου

2016-04-02 08:59:49 έλαβες δώρο από την συγκεκριμένη συμπάικτρια.
    Προφανώς δεν θα το πρόσεξες.
    Μπορείς όμως να το δεις στην λίστα δώρων σου.

7. angy7777

σαν αναφορα οπως ερχονταν δεν ηρθε .που μπορω να δω την λιστα δωρων και απο ποιον εχουν σταλει?ας ερχονται εκει και ας μην βγαινουν σαν αναφορα οπως πριν.

8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Εάν θέλεις να βλέπεις τα καθημερινά σου δώρα, θα πας στη δεξιά σου μπάρα και πάνω θα δεις ένα δώρο.
    [​IMG] Πάτα το να βλέπεις τα δώρα σου και τους γείτονες- φίλους που στα στέλνουν.

9. angy7777

το βρηκα τελικα οντως ερχονται απλα δεν βγαινει η αναφορα.ευχαριστω

10. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.