μη πίστωση αστερονομισμάτων μετά το ψάρεμα

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την vapama, 3/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vapama

vapama Αρχάριος στο φόρουμ

Εδώ και αρκετή ώρα δεν μου πιστώνονται τα αστερονομίσματα που κερδίζω από το ψάρεμα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Το ID είναι 5451333

Τελευταία επεξεργασία: 3/7/17
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τα αστερονομίσματα πιστώνονται κανονικά. Έλεγξε τη σύνδεσή σου και δοκίμασε πάλι.
    Επίσης θα σε παρακαλέσω να μην ανοίγεις πολλά θέματα για το ίδιο πρόβλημα, όταν υπάρξει διαθέσιμος συντονιστής θα σου απαντήσει αμέσως. Όπως επίσης να μην χρησιμοποιείς άσκοπα την λειτουργία της αναφοράς.

3. vapama

Καλημέρα. Επειδή είμαι αρχάρια στο ποστάρισμα γι΄αυτό και έκανα τις ενέργειες που αναφέρεις από άγνοια. Όσο για τα αστερονομίσματα όντως δεν μου τα πίστωσε παρά τις πολλές φορές που συνδέθηκα. Ευχαριστώ πάντως και καλή συνέχεια.

4. -*thumbelina*-

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι. Ανάλογα με το δόλωμα που χρησιμοποιείς πιάνεις 1 ψάρι την φορά με απλό δόλωμα, 2 ιδια ψάρια με εκλεκτό δόλωμα και με την χρήση δολώματος πολυτελείας θα πιάνεις 3 ίδια ψάρια κάθε φορά. Επειδή εσύ πιάνεις μικρά ψάρια, δεν μπορείς να συγκεντρώσεις αστερονομίσματα καθώς απαιτούνται πολλά ψάρια για να γεμίσεις την μπάρα και να πάρεις αστερονομίσματα.

5. vapama

Οκ. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Το θέμα μπορεί να κλείσει.

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.